Şimdi Ara

Ekşi Sözlük Cahillerin Yeridir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bakın, professörlerin hala araştırıp da çözemediği bir çok olay olan 2. dünya savaşının entry lerine bakın bir de behzat ç için entrylere bakın.
    behzat ç binlerce sayfaya ulaşmış, ikinci dünya savaşında ise sadece bir kaç entry var.
    arabası olan kız diye entryleri olan bu cahil cüheyla sözlük den ne beklersin

• Katılıyorum hocam. Sevmiyorum sözlükleri çok samimiyetsiz geliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh gibisi yok

• ben de eski sözcüklere falan bakmak için kullanıyorum çoğu sitede bulamadığım sözcükleri barındırıyor
  • İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır.
    Sözlükleri bende sevmem ama gel gör ki Konu Dışında çok mu güzel konular , mesajlar var ?

Edit : Eksileyen arkadaşları şöyle alalım ;

http://forum.donanimhaber.com/m_93735738/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_103856356/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_103827200/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz.Simyacı -- 17 Mart 2015; 19:50:34 >

• arkadaş incici beyler dağılın
  • Üyeliğim yok. Arada bir ne geyik dönüyor diye bakarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekşi sözlük
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu Dışı bu aralar çok farklı ya sanki...
  • diplomalı hıyarcı alayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Simyacı

İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır.
    Sözlükleri bende sevmem ama gel gör ki Konu Dışında çok mu güzel konular , mesajlar var ?

Evet.DH FOREVER.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal.

• buraya göre kaliteli. 13-14 yaşında çocuklar var trol çok fazla.

tabii kurallar falan filan bura baya ezik kalıyor.

bayan eksiğimiz de yadsınamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkz. sözlük üyelerine cahil demek
    bkz. biz çok zekiyiz aslında
    bkz. mekan konu dışı velkam tu cehennem
  • İnci sözlükte emin olun ekşi denilen yerden daha kaliteli insanlar var.

İnci'de hatunlarla gece her türlü muhabbeti de yaptım (vocaroo sağolsun) Dini tartışmalara da girdim, okul ile ilgili konularda da bilgi aldım.

Ekşi sözlüğün teması şu

Müslümansan kakasın
    Kızsan ve vermiyorsan kezbansın.
    Senin ile aynı fikirde olmayan herkes gerizekalı.

Ekşideki tartışmalara bakın 10 15 sayfalık tartışmada dolu dolu mesaj atan, elindeki verilerle fikrini savunan üye 3 5 tanedir.

Asıl İnci gece 1den sonra başlıyor.Liseliler yatınca her türlü şeyi tartışabilirsiniz.Tabii ortamı yaparsanız.
  • Ekşi sözlük adam değildir

• O yoldan gidersek burada da saçma sapan kız konuları vs... açiliyor. O zaman dh hepten berbat bir ortam.

Valla kimse kendini kandirmasin internette bir çok sözlük ortamında bulundum ama aralarında en güzel entryleri ekside gördüm. Dh de takılırım ama ekşi de bilgilenirim.

Ancak ve de ancak DH bin samimiyeti ayrıdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bilgiler var o sitede.Yiğidi öldür hakkını yeme.
  • Uzun yıllar boyunca ekşi sözlüktede yazarım forumda da.Forumun tadı ayrıdır ekşinin tadı ayrıdır ha sözlük son zamanlarda iyice foruma devşirilmeye başlandı.Bunun sebebi de çaylak alımlarının bokunu çıkartırılması ve yeni neslin biraz mal olması.

Ekşi sözlükte ki entellektüel birikim ile sadece wikipedia yarışabilir.Sen sadece gündem bölümüne takılıp kalma.

Ayrıca şunu da söyleyeyim bu forumun 2005-2008 döneminde ki konu dışı bölümü efsanedir.Muhabbet gırgır şamata ancak en önemlisi bütün bunları yaparken kimsenin kimseyi kırmaması. Dediğim gibi yeni nesil sağolsun.

Bu arada boş yazan diyenler,cahil yuvası diyenler hayatlarında kaç tane filozofun kitabını okudu? Kaç tane bilimsel makale okudu? İnsanlara cahil demek kolay bilgisizliğiniz yüzünden hayatınızda araştırma gereği bile duymadığınız veya daha da kötüsü varlığından bile haberdar olmadığınız şeyler ekşi sözlükte gayet güzel bir şekilde dile getiriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 18 Mart 2015; 20:20:13 >

• O açıdan bakarsan Dh de kötü.Saçma sapan konular var.Dh ortamını daha çok seviyorum.Ama merak ettiğim şeylere ekşiden de bakarım.İyi bir kaynak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 17 Mart 2015; 20:05:02 >
  • Ekşi sözlük entellektüel seviye bakımından daha iyidir.Ama orada buradaki gibi keyifli vakit geçiremezsin.Samimi değiller yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.