Şimdi Ara

ekşi sözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkiye'nin en popüler sitelerindendir ekşi sözlük.aslında kullanıcılar pek sevmezler.çünkü bir blog sitesi olmasına rağmen yazarları dışında kimse yazı yazamıyor.belki de bu kadar popüler olmasının sebebi de böyle ulaşılmaz olmasıdır herhalde. herkes ekşi sözlük e yazar olabilmek için 40 takla atıyor.bunlar internette gördüklerimiz bunları gösteriyor..peki siz biliyormusunuz nedir ekşi sözlük e yazar olmanın gerektirdikleri? nasıl yazar alırlar?

• quote:

Orjinalden alıntı: hepanil

türkiye'nin en popüler sitelerindendir ekşi sözlük.aslında kullanıcılar pek sevmezler.çünkü bir blog sitesi olmasına rağmen yazarları dışında kimse yazı yazamıyor.belki de bu kadar popüler olmasının sebebi de böyle ulaşılmaz olmasıdır herhalde. herkes ekşi sözlük e yazar olabilmek için 40 takla atıyor.bunlar internette gördüklerimiz bunları gösteriyor..peki siz biliyormusunuz nedir ekşi sözlük e yazar olmanın gerektirdikleri? nasıl yazar alırlar?

sen de işi biliyon...
    ne o yazar mı olmak istiyosun???
  • iyi laf çevirmişsin helal... aslında yazar alıyorlar da kendi yazarları da bilmiyr yeni yazarların nasıl geldigini 9.nesil olarak 7 kişi görünüyor.
  • Bence bu eleman orda yazar. Reklamını yapıyo
  • Bu forumu keşfettiğimden beri, ekşiyi sadece translator olarak kullanıyom..
  • ekşi sozluk türk internet siteleri içinde reklama en az ihtiyacı olan yerdir belkide...
  • herkes ekşi sözlükte yazar olmak istiyor ama %99 nun potansiyeli yetmez, sözlükte yazar olmak forumda geyik döndürmek gibi değildir.. ekşiyi çok uzun süredir takip ediyorum her yeni nesille birlikte kalite dibe vuruyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekşi sözlük hesabı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yazar olmak isteyenler, bir sürü klon sozluk var piyasada.onlarla idare edebilir.

nacizanebilgi.com
    eziksozluk.com
    bilgisozluk.com
    izmirsozluk.com
    uludagsozluk.com
    itusozluk.com
    kou-sozluk.com
    sausozluk.com
    sozlukmarmara.com
    antisourtimes.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: skip2mylou

ekşi sozluk türk internet siteleri içinde reklama en az ihtiyacı olan yerdir belkide...

Ben kendi reklamını yapıyor demek istedim
  • almasınlar artık yaw yazar falan. eskisi gibi değil artık.
    Tanıdık usülü alınıyor hocam. Bi yazar tanıdık warsa öneriyo falan filan
  • ewet yaa.. ben de yazar olmak istiom..
    hatta eskiden yazardım.. ama o kadar sık yazmazdım..
    neticede bir temizlik operasyonunda ben de silindim..

ama ogünden sonra çok çok nette dolaştım, okudum, okudumm, okudum.. zaman zaman da burda yazıom bişiiler... şimdi kendimi ekşiye hazır hissediom.. acaba ekşi de bana hazır mıdır ki_
    w
  • ekşi sözlükte yazar olsan nolur olmasan nolur çokta TINNN!
  • niye reklam yapıyım ki..ben de orada okur olarak kayıtlıyım..siz seviyesi düştü diyorsunuz.belki haklısınız ama istatistikleri her yıl giren sayısınının arttığını gösteriyor.

açıkçası bende yazar olmak isterdim..çünkü geçen muhabbetler hakkaten eğlenceli...mesela bir konu vardı "nokia 7650'nin üzerine osurmak" diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: diemavili

quote:

Orjinalden alıntı: hepanil

türkiye'nin en popüler sitelerindendir ekşi sözlük.aslında kullanıcılar pek sevmezler.çünkü bir blog sitesi olmasına rağmen yazarları dışında kimse yazı yazamıyor.belki de bu kadar popüler olmasının sebebi de böyle ulaşılmaz olmasıdır herhalde. herkes ekşi sözlük e yazar olabilmek için 40 takla atıyor.bunlar internette gördüklerimiz bunları gösteriyor..peki siz biliyormusunuz nedir ekşi sözlük e yazar olmanın gerektirdikleri? nasıl yazar alırlar?

sen de işi biliyon...
    ne o yazar mı olmak istiyosun???

walla isterim tabi. ekşi sözlüğe benim soğuk esprilerim limonata gibi olur

• bazen gerçekten aşırı seviyesiz başlıklar açılabiliyor.. hatta bi başlık vardı.. annesini düşünerek bilmem ne yapan erkek gibisinden.. ( anladınız artık..)

alın size seviye... ar edep poşete girmiş..

Düzeltme: Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit Ajanı -- 24 Ocak 2007; 22:29:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: codderial

bazen gerçekten aşırı seviyesiz başlıklar açılabiliyor.. hatta bi başlık vardı.. annesini düşünerek bilmem ne yapan erkek gibisinden.. ( anladınız artık..)

alın size seviye... ar edep poşete girmiş..

Düzeltme: Harf hatası

tabi o kadarını da abartmışlar da..genelde eğlencelidir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: darker

herkes ekşi sözlükte yazar olmak istiyor ama %99 nun potansiyeli yetmez, sözlükte yazar olmak forumda geyik döndürmek gibi değildir.. ekşiyi çok uzun süredir takip ediyorum her yeni nesille birlikte kalite dibe vuruyor..

Ne potansiyeli ya senin benim gibi düşüncede olan insanlar neden bu kadar gözünde büyütüyorsun. Ekşi 4. nesile kadar gözümde iyiydi sonradan iyice kalitesi düştü. Güzel başlıklar olduğu gibi seviyesiz, dalga geçme amaçlı, hakaret, aşağılama ne ararsan orda var.
    Ekşi yazarları en iyi düşünce, fikir bende diye düşünüp kendilerini birşey sanmasınlar. Aramızda tek fark var onlar yazar biz değiliz. Yüceltmeyin şunları.
  • kimsenin kimseyi yücelttiği yok..zaten sözlüğe yazar olmak biraz da şans işi.. ama sen istemezmisin herkesin yazar olamayacağı bir yerde yazar olmak? 'konuları ne olursa olsun'
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN VooRheeS

quote:

Orjinalden alıntı: darker

herkes ekşi sözlükte yazar olmak istiyor ama %99 nun potansiyeli yetmez, sözlükte yazar olmak forumda geyik döndürmek gibi değildir.. ekşiyi çok uzun süredir takip ediyorum her yeni nesille birlikte kalite dibe vuruyor..

Ne potansiyeli ya senin benim gibi düşüncede olan insanlar neden bu kadar gözünde büyütüyorsun. Ekşi 4. nesile kadar gözümde iyiydi sonradan iyice kalitesi düştü. Güzel başlıklar olduğu gibi seviyesiz, dalga geçme amaçlı, hakaret, aşağılama ne ararsan orda var.
    Ekşi yazarları en iyi düşünce, fikir bende diye düşünüp kendilerini birşey sanmasınlar. Aramızda tek fark var onlar yazar biz değiliz. Yüceltmeyin şunları.

Yüceltmeyin beni

• bir varmış bir yokmuş. günlerden birgün alinin topu suya kaçmış. ali koşmuş top kaçmış. top kaçmış ali koşmuş. en sonunda top suya düşmüş. alinin hayalleride tabi.

şimdi bende yazar olabilir miyim orada acaba? lütfen yazar bi tanıdığa tavsiye edin. harcanmasın bu değer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.