Şimdi Ara

Ekşi'de Açılan 'işlemci hızını yüzde 5-30 artıran yöntem' Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görmeyen ama işine yarayacak birileri olur diye haberdar etmek istedim. Pek incelemedim ama sanırım açıklar üzerinden gidiliyor. Safsata mı iyi bilgi mi siz bi bakarsınız.

bedavaya işlemci hızını yüzde 5-30 artıran yöntem
    ekşi sözlük
    bedavaya işlemci hızını yüzde 5-30 artıran yöntem
    https://eksisozluk.com/entry/113590994

• sakıncalı, denemeyin.

Spectre ve meltdown açıklarından sonra intel in attığı patchleri kaldıran haliyle tekrardan bu açıklarla kullanmak zorunda bırakan yöntem.

Bana ne yahu ben oyun oynuyorum, internette geziyorum, twitch yayıncılarına adımı okusunlar diye donate atıyorum beni ilgilendirmiyor bu açıklar diyorsan ya bu açıklardan hiç bir haberin yok yada çok cahilsin.

Spectre de belleğin rastgele konumuna çok basitçe erişip belli başlı verileri rahatça okuyup, çalabiliyorlar. Meltdown ise çok daha sakat bir açık bu sefer belleğin random bir yerine değil tamamına ulaşabiliyor ve tüm verileri okuyabiliyorlar. Zaten bu kadar önemli olduğu için intel performans kaybına rağmen kapatma gereği duydu.

İnternette her gördüğünüz şeye inanmayın.
  • Ben denedim,
    Sistem 3770, gtx 1070
    Şöyle ki cod warzone ‘da oyun akıcı bir hal aldı. Fps daha stabil. Bugun gelen nvdia ve cod güncellemesinden önce denedim, güncellemeden bağımsız bir performans artışı gördüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakıncalı, denemeyin.

Spectre ve meltdown açıklarından sonra intel in attığı patchleri kaldıran haliyle tekrardan bu açıklarla kullanmak zorunda bırakan yöntem.

Bana ne yahu ben oyun oynuyorum, internette geziyorum, twitch yayıncılarına adımı okusunlar diye donate atıyorum beni ilgilendirmiyor bu açıklar diyorsan ya bu açıklardan hiç bir haberin yok yada çok cahilsin.

Spectre de belleğin rastgele konumuna çok basitçe erişip belli başlı verileri rahatça okuyup, çalabiliyorlar. Meltdown ise çok daha sakat bir açık bu sefer belleğin random bir yerine değil tamamına ulaşabiliyor ve tüm verileri okuyabiliyorlar. Zaten bu kadar önemli olduğu için intel performans kaybına rağmen kapatma gereği duydu.

İnternette her gördüğünüz şeye inanmayın.
  • Abi o değil de bu ekşi tayfa çok çomar, entryler göz kanatıyor.
  • Up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.