Şimdi Ara

Eksen Bilgisayardan aldığım ekran kartı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, Eksen Bilgisayardan aldığım ekran kartının içinden güç kablosu çıkmadı. Bugün gittim bilgisayarcılara dedikleri cevap ; Onlar kartın orjinal kablosunu yollamasını lazım. Şuan mail attım, kablo için bi daha kargo yollarlar mı ? yoksa alabileceğim başka yer var mı ?

Çözüldü ; Arayıp konuşun arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persheid1903 -- 14 Eylül 2011; 20:14:14 >

• Ekran kartını güç kaynağındaki 4-6 pin pcı-e güç kabloları ile de besleyebilirsin. Bence Eksenden al sonuçta eksik kutu içeriği söz konusu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Ekran kartını güç kaynağındaki 4-6 pin pcı-e güç kabloları ile de besleyebilirsin. Bence Eksenden al sonuçta eksik kutu içeriği söz konusu.

Oraya takacak kablo yok Ayrıca sadece ekran kartı driver cdsi var...
  • telefon ac eksen bilgisayara daha hizli yardimci olurlar
  • telefon ile irtibata geçersen aynı gün içerisinde kargoya vermelerini sağlayabilirsin mağdurum de kartı aldım kullanamıyorum de gerekeni hemen yaparlar.Eksen iyi firmadır üzmez seni.
  • normalde hem psu da ekran kartina takilacak 2 adet konnektor olur hemde yedek olarak ekran karti kutusunun icinde olur yalniz bu modele gore degisebilir, benim anlamadigim sey aldigin urun sifirsa icindeki parcalari eksenbilgisayar temin etmiyor ki aldigin urunun markasi ne ise onun o firma icindeki parcalari temin eder. eger kutuda kablo yoksa ekseni aramanin anlami var mi bilmiyorum cunku firma ne gonderirse onu yolluyorlar sana. cokta dert etme derim zaten psu dan cikan konnektorler ile baglayabilirsin
  • Hangi Ekran Kartını Aldın Nukara??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı alacağım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

normalde hem psu da ekran kartina takilacak 2 adet konnektor olur hemde yedek olarak ekran karti kutusunun icinde olur yalniz bu modele gore degisebilir, benim anlamadigim sey aldigin urun sifirsa icindeki parcalari eksenbilgisayar temin etmiyor ki aldigin urunun markasi ne ise onun o firma icindeki parcalari temin eder. eger kutuda kablo yoksa ekseni aramanin anlami var mi bilmiyorum cunku firma ne gonderirse onu yolluyorlar sana. cokta dert etme derim zaten psu dan cikan konnektorler ile baglayabilirsin

7 günlük iade sürecinde aldığın ürünü geri iade edebiliyorsunuz. Kullanıcı koymamıştır, firma da görmemiştir diyeceğim de böyle birşey mümkün mü, pek sanmam . En iyi çözüm telefon açıp durumu bildirmek. Yedekte dursun

• eksen iyidir güzeldir açın derdinizi anlatın hallederler.
  • Evet arkadaşlar, 17:00 civarında telefon açtım. Yarın geliyor sanırım.
    @Eddy 6770 aldım.
  • yeri gelmişken ithal ürünlerin kutu içierikleriyle oynandığını düşünüyorum bazı parçaları alıp satıyorlar kaç tane kullanıcı vrki bunu takip eden
  • eskiden anakartların ide kablolarını çalarlardı sonra o kablolar kimseye yaramadı spotculara bakarsanız 1tl ye asus gigabyte ide kablolar görürsünüz hepside milletin para verip satın aldığı anakartlardan çalınmaydı.
    Bunu belirli bir firma için söylemiyorum genel belkide ithalatçıdaki çalışan elemanlar kendi kendilerine indiregandi yaptılar ama o kablolar kimseye yaramadı sonra.çaldıklarıyla kaldılar sadece.
  • Ben her zaman bir ürün alırken içini açıp kutu içeriğine bakarım.Tabi online mağzalarda alış-veriş yaparken mümkün olmuyor.Aslında kutular ilk açan kullanıcı olacak şekilde yapılabilir ama yapmıyorlar.Reyona da koyarsın bir tane numune, alacak olan adam inceler ona göre alır.
  • Artık güncel ekran kartlarında bu kablo çıkmıyor. Hepsinde değil ama bazı markalar koymuyorlar genelde. Sanırım firma bu kartı aldığına göre PSU'nu ona göre güncel serilerden almıştır, 5 senelik eski bir PSU ile kullanmıyordur bu kartı düsüncesinde.
  • Zaten çoğu psu da var ekran kartı güç girişleri ama kartın yanında vermeleri lazım bence bi iletişime geçin yardımcı olacaklarından eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.