Bildirim
Eksen Bilgisayar Hakkında Bir Soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
subedede gecerlı hatta 2-3 urun alırsanız ve musterı temsılcısı ıle muhabbetı kurarsan ındırım bıle yaparlar _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
subedede gecerlı hatta 2-3 urun alırsanız ve musterı temsılcısı ıle muhabbetı kurarsan ındırım bıle yaparlar
eminsin değil mi hocam? kadıköye kalkıp gitcem şimdi boşuna gitmiş olmayayım :D_____________________________ -
enaz 10 kere alısverıs yamısımdır son 1 ayda degısmedıyse boyle _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
enaz 10 kere alısverıs yamısımdır son 1 ayda degısmedıyse boyle
teşekkür ederim.
_____________________________ -
yanlız stokta varmı yokmu urun ona dıkkat et hızlı gonderı yazanlar ellerınde oluyor dıgerlerı olmayabılır _____________________________ -
az önce telefonda konuştum hocam, şubelerde geçerli değilmiş. sadece internete özelmiş maalesef kampanya. _____________________________ -
yanlıs anlama var ben sıtedekı urun fıyatlarından bahsedıyorum sımdı baktım dolarkuru kampanyası ıcın zaten yazmıslar ınternette gecerlı dıye
ama normal fıyatlarıda cogu yerden ucuzdur cok fark olacagını sanmıyorum alacagın urunlerde_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler