Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlunun İngilizcesinin Çöp Olduğu Gerçeği (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
8.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ekrem İmamoğlu'nun seçilme nedeni 10 Kasım IAPC Konferansı'nda yapmış olduğu konuşma. Kısmi gündem konusu.


    Konuyu okuduğumda kesinlikle siyasi bir düşünce sezmedim ve verdiğim cevap da siyasi değildi sizin de daha realist düşünmenizi tavsiye ederim.

  • Desxz D kullanıcısına yanıt
    içinde bulunduğumuz iklimde, realizm yok hükmündedir. evrensel doğrular bile yanlış ilan edilebiliyor. eğer naif bir insansanız yazdıklarımı yok sayın. eğer kripto bir yapınız varsa, zaten sizinle yazışmak kimseye hayır getirmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada klasik ingilizce böyle değil ya muhabbeti dönmüş. Döndüren arkadaşlar, önce bir japonla, sonra bir hintliyle, ardından bir fransızla, akabinde bir çinliyle onun üstüne de bir rusla ingilizce konuştuktan sonra herhalde bu karara vardılar. Aksan bize has bir takıntı, yurt dışındaki insanlar eğer ne dediğiniz anlaşılıyorsa bu konuda çok da takılmaz. Onlar daha çok yukarıda saydığım ülkelerin ingilizcelerine takılırlar çünkü dil yapıları gereği kimi yuvarlar, yutar kimi de bazı harfler olmadığından zor konuşur. Bu Türkçe bilen bir yabancının tam olarak da düzgün türkçe telaffuz edememesi kadar normal bir durumdur. Nasıl ki bir okuldaki yabancı İngilizce öğretmeni Türkçe kelimelerin telaffuzunu çok da düzgün yapamıyorsa ama dediğini anlıyorsanız durum bundan farklı değil. Tabii ki yıllarca yurt dışında yaşamış ya da ileri seviyede ingilizce öğrenim görmüş Türkler için durum farklıdır. (kaldı ki konu ingilizce de değil herhangi bir dil için bu durum geçerli) Ekrem İmamoğlu prompterdan düzgün okumaya çalışıyor belki de okunduğu gibi yazılmış haliyle okuyor bilemiyorum. Özet olarak dediği şey altyazıları olmadan anlaşılıyor mu? Anlaşılıyor. Perfect çekmesine de gerek yok çöp bir durum da yok.





  • Vay be ekrem başgan. Madem okuyamıyorsun ne diye kamera karşısına geçip kendini rezil ediyorsun. Sıfır telaffuz kabiliyeti, lise düzeyi. Belki de sana şunu yap diyenlere hayır diyemediğin için bu hallere düşüyorsun kimbilir..

  • istanbul şehrinin, akp'nin elinden kayıp gitmesini sağlayan ekrem başkan'a karşı bir stratejik saldırı mı var? görevden alma gibi bir yol için hazırlıklar mı yapılıyor? eğer öyle bir şey varsa, ilk seçimde cumhurbaşkanı adayı olsun ekrem bey. garanti olarak seçilir. Türk halkı ezileni yerde komaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazen iki kelime ingilizce had bildirmeye yeter...


    Ekrem İmamoğlunun İngilizcesinin Çöp Olduğu Gerçeği
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Aynen yarım saat sonra telefonla arayıp özür dilemişti...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.