Şimdi Ara

Ekrem İMAMOĞLU TELE1 canlı yayını

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam 2 yıldır yırtınıyor birlikte çalışalım ,beni davet edin konuşalım beni ikna edin ben sizi ikna edeyim ortak noktada buluşalım diyor.Ama bazıları halen ezbere sırf partizanlık uğruna bizi bölmek istiyorlar diye zırlıyor.AKP MHP grubundan bahsetmiyorum,seçmenlerden bahsediyorum.Bizim gidecek yerimiz yokmuş,bir olmamız lazımmış,dış güçler yok edermiş bizi.O bir olmayı herhalde hiç karşı görüşte olmamak sanıyorlar
  • Adam 2 yıldır yırtınıyor birlikte çalışalım ,beni davet edin konuşalım beni ikna edin ben sizi ikna edeyim ortak noktada buluşalım diyor.Ama bazıları halen ezbere sırf partizanlık uğruna bizi bölmek istiyorlar diye zırlıyor.AKP MHP grubundan bahsetmiyorum,seçmenlerden bahsediyorum.Bizim gidecek yerimiz yokmuş,bir olmamız lazımmış,dış güçler yok edermiş bizi.O bir olmayı herhalde hiç karşı görüşte olmamak sanıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt

düşünmeyen bir güruh. onların birlik anlayışı dinlemeden koşulsuz şartsız malum şahıs ne derse doğrudur üzerine kurulu. yani tam biat etmen gerek.

düşünmen eleştirmen yasak.

o dediyse bir bildiği vardır diyip geçmeni istiyorlar. aksi olaylara yalan onlar inanma diyecen.

malum şahsa karşı bir kutsiyet oluşturdular.

neyse ki değişim geliyor. yaşlılar hakka göçüyor yeni gelen gençliğin büyük bölümü de bunları sevmiyor. 2023 de yolcular. ALLAH nasip edecek bu ülke güzel günler görecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 25 Haziran 2021; 0:12:5 >

• 1.32.41 itibari ile yine bahsettiği kısım bu

Bu milletin anlamadığı kısım burası işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• siyasi ömürleri yetmeyecek dedi ya beni benden aldı.

İnanç çok önemli arkadaşlar. İnanacağız ve kazanacağız.

• sissil S kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.