Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu'ndan Berkin Elvan paylaşımı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
6.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

kafalara bak mis pırıl pırıl.

devsol örgüt üyesi imamoğlu eğer aday olursa gidip rte'ye oy atacam.

eger mansur yavas aday olursa mansur baskana vereceğim.

bana troll diyenlerde bu mesaji secim gunu alintilasin. bakalim kim delikanli kim trol.

Alıntıları Göster
    Mansur>imam bence de

Ama bu saatten sonra mevcut hukumete oy vermek ulkenin iflasini istemektir biraz makul ol asgari ucret 330 euro bunu mu istiyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YananGülYoldaşlığı

Ben ispatlayabilir miyim?

Baskanlik sistemine oy veren dr20mouse

quote:

Eylaet gelecek kürt devleti kurulacak diye savunanlar baksın doğuda bölücülerin çoğunluğunun olduğu yerlerde hayır çoğunlukta. Evet vermeyin ülke bölünecek diyenler baksın ve utansın dediklerinden. Böyle hayır oyu almaya çalışanlara yazıklar olsun
    Bu mu ispatın şimdi

Aktroll olduğumu belgele resmiyete dök dediğinize göre maaşda almam lazım onuda ispatla hadi bakim resmi yazı bul öyle gel

Forumda ben iki tarafında yanlışına yanlış doğrusuna doğru diyorum o zaman oktroll diyenlerde mesela en son suriye meselesinde Erdoğan için yaptığım istifa çağrısını alıp atsın buraya.

Edit: Bak birkezde PC'den atıyorum ben aktroll olmadığımı ispatlıyorum sen aktroll diyorsan bana ispatlamak zorundasın

Ekrem İmamoğlu'ndan Berkin Elvan paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 12 Mart 2020; 18:18:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    iyi çözüm sürecini yapana aponun kardeşini trtye oy dilendirmeye çıkarana oy ver

imam şuan ayıya dayı diyor bi göremediniz bunu hdpyi ötekileştirirse chp asla hükümeti akpden alamaz
  • berkin elvan ve onu destekleyenlerin ideolojisini gram sevmem, desteklemem.

ancak ne olursa olsun, bir çocuk polise taş attı diye ( bu bir iddia ) kafasına biber gazı atılarak öldürülmesini nasıl savunursunuz ?
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Ben AKP'ye oy atıcam Hamza. Daha önce atmadım ama artık atıcam.

"İnsanlar mutlu olsun istiyorum." öyle yarıda bırakmak kolpalıktır tam atmak lazım. İki yılda ülkenin iki ayağı çukura girdi diye oy vermemek olur mu?
  • 2 asteğmeni şehit eden ingiliz tasmalı şeyhleri vatan sevdalıları allah dostları olarak görenler vatan sevgisi olanlar ise öyle sevgiyi almayayım ben...

https://www.haberler.com/menemen-olayi-nedir-kubilay-olayi-nedir-menemen-12743966-haberi/

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    hay hay...

Ekrem İmamoğlu'ndan Berkin Elvan paylaşımı

• İnsanoğlu koronadan kurtulur ama Nefret, Kin, Kıskançlık, EGO virüslerinden asla. En tehlikeli virüs insan ve yorumlarda net görünüyor.

• quote:

2 asteğmeni şehit eden ingiliz tasmalı şeyhleri vatan sevdalıları allah dostları olarak görenler vatan sevgisi olanlar ise öyle sevgiyi almayayım ben...

https://www.haberler.com/menemen-olayi-nedir-kubilay-olayi-nedir-menemen-12743966-haberi/
    Tabi sen devletin polisine saldıran,
    Devletin halk otobüsünü yakan,
    Vatandaşın arabasını parçalayan,
    Türk bayrağı yakan,
    Apo posterleriyle Gezide gezenlerle vatan sevgicilik oynayabilirsin, seni elleyen yok, sen "işinde" biz işimizde olalım kardeş bizden uzak dur yeter!

• quote:

hay hay...

Ee bu da kanıtlamaz bak farkindaysan attığın her mesajımda muhalefetin yetersizliğini veya yalan söyleyerek oy almaya çalışmasını eleştirmişim. Varsa elinde birde hükümeti eleştirdiğim mesajlardan da at görsün millet nasıl ayrımcılık yapmadığı ulusal düşüncelerle siyasileri eleştirdiğimi.

Ayrıca bu mesajları ben sittin sene bulamam senin gibi 26 Şubat 2020 kayıtlı bir üye nasıl buluyor anlamış değilim var sende de bir trolluk ama tam çözemedim acaba şebeke misiniz

• Ne o yazdiklarinizi

Ne de seyh sait gibi bozgunculari ve onu destekleyenleri

• quote:

Ne o yazdiklarinizi

Ne de seyh sait gibi bozgunculari ve onu destekleyenleri
    Gezici tayfadan değil misin?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.