Ekrem İmamoğlu, Kıbrıs’tan İstanbul Üniversitesi’ne nasıl geçiş yaptığını anlattı. x (formerly twitter) İBB HABER (@haberibbcomtr) on X https://x.com/haberibbcomtr/status/1841493606038650898Türkiye izlesin şunu… Artık milleti kandırmayı bırakın! Satılmış gazetecilerinizi de bize saldırmaktan men edin! Rezil oluyorlar ve yazık oluyor onlara… Şimdi gelelim rezalete! Bakın İmamoğlu ne diyor? * “Başvuru yaptım, zaten o 3 sene geçişler oldu sonra da iptal oldu. Artık geçiş yapamıyorsun” Yani 1990’dan 1993’e kadar geçiş yapılmış sonra iptal olmuş! Halbuki 1993’de denklik almıştı okulu! O yıldan sonra geçişlerin önü açıldı! Hayatımda böyle saçma bir şey duymadım. * “Denkliği oradaki coğrafyaya göre ayarlıyorlar” Allah aşkına bu ne demek! Yani YÖK denkliği coğrafyaya göre ayarlıyorsa nasıl oluyor? Soğuk iklimse almıyoruz, sıcaksa belki mi diyor! Coğrafyaya göre denklik! Yeni duyduk! * “Derslerim çok iyiydi” Kaçtı İmamoğlu? Söylesene. * “Denklik üniversite puanlarına dahil oldu” Kafam yandı, peki bu ne demek? * “Zaten özel üniversite statüsü de Türkiye’ye daha girmemişti!” Bilkent Üniversitesi kuruluş tarihi 1984! Daha söze de gerek yok! *** YÖK derhal devreye girmeli ve bu işe açıklık getirmeli! |
Ekrem İmamoğlu, Kıbrıs’tan İstanbul Üniversitesi’ne nasıl geçiş yaptığını anlattı.
-
-
Bu kadar çok mu korkuyorsunuz İmamoğlu' ndan...
-
yalanlar üstüne.
-
Diplaması sahte olabilir en iyisi bütün siyasiler diplomasını bi çıkarsın bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu işin içinde fetö var bence , o zamanlar eğitım kurumlarında adamları vardı. Kalem oynatarak bu elemanı iü e almışlardır.
Bilgisayar yok e devlet yok o zamanlar. Herşey dosya üstünde kalem oynatma ile oluyor. İçinde ölü olan sahipsiz mezarları bile isim kaydırarak satıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 3 Ekim 2024; 10:39:44 >
Üniversiteye gitmeden, derslere girmeden diploma alanlar var. Ben de master yapacaktım neredeyse aynı şekilde. Ben "ders, sınav, tez vs nasıl olacak" deyince "hallederiz, yorma kafanı böyle şeylerle" dediler vaktiyle . Chpli değildi bunu diyenler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 3 Ekim 2024; 12:13:22 >
dandik özel kıbrıstan,iü e gelmek geçmek ilginç fantastik,trolleri yine savunur bir dalavere var gibide sonuçta zengin aile çocuğu.
ayrıca bir çok kişi 1990 larda yatay geçişin yasak olduğunu söylüyor bu sefer chp liler bile pek yememiş x de.
ailesi "money talks" yapmış gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ekim 2024; 12:51:7 > -
rte nasıl yapıcak onu fakir aile çocuğu iett şofurluğu yapmış bir gariban adam,hangi gücüyle yapıcak onu rte ? o yıllarda oyle dalavereler yapmak zengin güçlü siyasi aile çocuğu olman gerekiyor.
işçi statüsünde giren kasımpaşada gariban bir dairede yaşayan adam o işleri nasıl yapıcak acaba ilginç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ekim 2024; 13:8:39 > -
Ben onun için demedim ki. Bir de bunu şahıslar kendi gücüyle yapmaz bağlı olduğu gruplar yapar. Kimi kurumlar bazı grupların hakimiyetindeyse onlar yapabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 3 Ekim 2024; 13:25:30 >
Hnagi sorunun cevabı var burada ? Tam tahmin ettiğim gibi Bu mal varlığındaki villaları neden göstermedin işi gibi kaynattı geçti konuyu.
Özel üniversiteden hem yatay hem dikey geçiş nasıl yapmış cevabı yok.
Derslerim iyidi diyor da Mühendislik dersleri ile İngilizce İşletme dersleri ne alaka ? Bu Transkript nerede ? Veya Üniversite resmi açıklama neden yapmaz.
Bu geçişte birde 2. veya 3. sınıftan başlattılar ise tam komedi. ( İngilizce Hazırlık gördü mü mesela İmamoğlu ! Bence görülen ingilizcesi ile hiç sanmıyorum. I am Okey flan diyordu en son büyükelçilere )
-
1980 lerde rte nin ne hakimyeti var allah aşkına.
o yıllarda aile zengin ve güçlü oluyor bastırıyor parayı ,parayı veren düdüğü çalar misali, imamoğlunun diplomasına sahte diyen yok yatay geçiş olayında money talks var gibi o yıllarda yatay geçiş yasak olmasına rağmen adam geçiş yapmış vasat bir üni den.
bende gidiyim akp ye üye olup bir ayak üstü odtü diploması alıyım sıkıldım sıradan yaşamaktan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ekim 2024; 14:22:47 > -
Bende bu gözlüklü RTE nasıl İÜ yü (ki o zamanlar üniversite az ve kazanmak çok daha zor) kazanmış diye sürekli düşünüyordum şimdi anlaşıldı.
-
Ben rte için demedim diyorum yukarıda, niye hala beni oraya çekmekte ısrar ediyorsun kerimcem?
Bu arada böyle şeyler yapmak için zengin olmak şart değil şahıs kendi yapmaz zaten. Bunu siyasi, ideolojik, dini, cemaat vs gruplar kendi hakimiyetindeki kurumlara yaptırabilirler.
İmamoğlu ne yaptı, nasıl yaptı bilmiyorum. Yatay geçiş yasak iken, buna kim, hangi kurum, nasıl izin verir? Bunu irdelemek lazım.
Yine bol bol yalan.
Çok açık şekilde usulsüz geçiş yapılmış.
Neden üniversite yönetimi o zamanki denklik, not ortalaması vs üzerine tek açıklama yapamıyor acaba ?
Cevabı belli.
Malum kişinin panik içinde o üniversiteyi ziyaretinin nedeni de belli.
-
o dediğinde biraz ütopya ülke kemalist amerikancı askeri darbeyle yönetiliyor,aşırı solcularda,islamcılarda tecrit altında,marmara üni kadrosuda komple koyu hard kemalist torpille islamcıya diploma vericekler biraz komik yani,paralel evrende torpil bulup almış derseniz ne deyim artık.
rte siyasi görüşlerini gizlemiştir bile okurken ne sağa ne sola bulaşmıştır, tam aksine uçarı olsa tıkılıcak içeri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Ekim 2024; 14:55:30 > -
satın aldıkları tabloyada sahte diyordunuz
inceletecektiz
2 yıl oldu!
ne oldu o iş?
Önce şu tek yüzüklünun diplomasını görelim
Benim anlamadığım bu Ak Partili'ler neden bu kadar bu konuya önem veriyor. Sizin için diplomanın bir önemi yok ki, bunu senelerdir söylüyorsunuz. Neden adamın diplomasına kafayı taktınız?
Bu kadar çok mu korkuyorsunuz İmamoğlu' ndan... |
Diplaması sahte olabilir en iyisi bütün siyasiler diplomasını bi çıkarsın bakalım
|
yalanlar üstüne. |
Bu işin içinde fetö var bence , o zamanlar eğitım kurumlarında adamları vardı. Kalem oynatarak bu elemanı iü e almışlardır.
Bilgisayar yok e devlet yok o zamanlar. Herşey dosya üstünde kalem oynatma ile oluyor. İçinde ölü olan sahipsiz mezarları bile isim kaydırarak satıyorlar. |
Benzer içerikler
- pasaport kayıtlı telefon alınır mı
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- migpack apk
- muhalif gazeteler hangileri
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- noter bilgi ne demek
- bina yıkım kararı sorgulama
- togg yeni rengi
- iphone fiyatları zam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X