Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu başkan olmak zorunda mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunlar zaten şu anda bırak cumhurbaşkanını bakanlar düzeyinde bile yapılıyor şaka gibisiniz,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Nerde gördün bakanların otel lobisi kameralarını kapattırdığını?

Kaynağın çok özel bir pinokyo mu?

Kaldı ki onlar Devletin Bakanı,çöplerden sorumlu belediye başkanı değil.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Yok onlar bntla kapatmaz, direkt kayıt odasına gidip geçeceği bölümleri kapatır,

Cumhurbaşkanı ve Bakanlar geçerken zaten telefon çekmez hepsinin konvoyunda jammer var 

Zaten olan şeyleri yapar diye yazman harbi komedi,

Ben defalarca Cumhurbaşkanı ve Bakanların bulunduğu ortamlarda bulundum. En son Haliç Kongre Merkezinde Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığında bulundum. Hiç bir şekilde telefon iletişimim kesilmedi.

Erdoğan'ın korumalarından soyadı Demircan arkadaşımdır. Erdoğan'ın yanındayken sürekli telefonda konuşuyor.

İnanamıyorsun ama gerçek bu.

Daha fazla komik olmayın,Ekrem İmamoğlu neden otelin lobisinin kameralarını kapattırır.Tek sebebi var tabi ki.

Gizli gizli çorba içerken çorba döküldüğü görülmesin deyin geçin.

İnanan olur %21 belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 4 Mayıs 2025; 12:3:29 >

Allah'ım sana geliyorum, kaç metre mesafedeydin, jammer dedigin yuzlerce metre mesafeyi kapsamaz 

Emp bombası mı bu büyükce bir salonda, istersen sadece 10m2'lik bir alanda sadece korunanın etrafında efektiftir, ayrıca İnternet bağlantısını genelde etkilemez, belli dalga boylarını kapsar, arkadaşım önce öğren cidden komik artık yazdıkların,

Erdoğan'ı ve bakanların arkasında iki valizle dolaşan korumaları ve konvoyunda büyük antenleri olan araçları her zaman görebilirsin,

Bu büyük antetli minibüsler neden var bu konvoylarda ve neden tam geçerlerken telefon çekmiyor onuda anlatsanıza, neye yarıyor bu minibüsler 

Bilmediğin konuda sallama.

Jammerların kapasitesini yumurta haşlamaktan iyi bilirim.

Erdoğan`ın 10 metre yakınında oturuyordum Haliç Kongre Merkezinde. Ablamın evi hemen kongre merkezinin 100 metre yanındaydı.Çocukları ablama bırakmıştım. Yeğenimi aradım Erdoğan`ın 10 metre yanındayken,30 dakikaya çıkacağım çocuklar hazırlansın dedim.

Jammer aktifse,Erdoğan`ın yanından nasıl telefonla iletişim kurdum.

Diyelim ki CB RT Erdoğan jammer kullanıyor. İmamoğlu kim ki otel lobisinde jammer kullansın. Çöpleri toplamaktan sorumlu belediye başkanı.İmamoğlu milletvekili bile değil. Belediye başkanı.

Türkiye`de binlerce belediye başkanı var.

• Güldüm.

10 m mesafe ile 10m2 farkını bir öğrenin bence  Otel lobisinde değil toplantı salonunda kullanılır o. Birader artık o kadar saçmalıyorsunki beri benzer değil. Artı tam güvenli salonda basına açık toplantıda kullanmayadabilirsin,

Bu arada jammerların çoğu Kadir Topbaş'ın zamanından kalma,  

Devam etme istersen .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 4 Mayıs 2025; 12:34:56 >
  • Türkiye'nin her bakımdan en büyük şehrinin belediye başkanı ve de CHP'nin cumhurbaşkanı adayı jammer neden kullanmasın? Adam sürekli tehditler alıyor, adamı hapse attırmak için yalancı şahitler ve önceden kuyruk acısı olanlar bulunup getiriliyor.

halk tv
    Bu jammer da Erdoğan için! Üstelik de TBMM'de
    https://halktv.com.tr/gundem/bu-jammer-da-erdogan-icin-ustelik-de-tbmmde-934575h
  • BJK kullanıcısına yanıt

pkk dhkpc Ekrem İmamoğlu'nu tehdit etmez. Pkk yöneticileri Duran Kalkan ve Karayılan, Ekrem İmamoğlu'nu desteklemedi mi seçimler de?

haber7
    PKK elebaşı Duran Kalkan'dan Ekrem İmamoğlu'na destek
    https://m.haber7.com/guncel/haber/2868411-pkk-elebasi-duran-kalkandan-ekrem-imamogluna-destek

x (formerly twitter)
    Yeni Şafak (@yenisafak) on X
    https://x.com/yenisafak/status/1126924777770319882

Bu adamların desteği İmamoğlu'na yarar mı ?

Hayir.

İmamoğlu bununla ilgili de demiş.

Bunların lafına bakmam terörist bunlar demiş.

Şu anda kiminle pazarlık yapıyorlar bu teröristler?

Cevabı belli.

Dediğim gibi devam etmeyim bence anlamsız.

Ne Pkk desteği yahu, teröristler ile yol yürüyen akp şu anda, CHP'nin onların desteğine ihtiyacı yok.

Işid de tehdit ediyor, iktidara yakın başka kişiler de, bilemeyiz. Boşu boşuna hiç yorulma bence.

Yeni başladım,devam edeceğim. Halk bilinçlensin. İstanbul`da gözümüzün önünde kimlerin Ekrem İmamoğlu kazansın diye terör estirdiğini görmesek. Sen Pkk ve DHKP-C hücrelerinin bulunduğu sokaklardan kaç kere geçtin. Ben haftada en az 2 kere geçiyorum.

Bu sokaklarda Herşey Çok Güzel Olacak şarkısı harici seçim müziği çalınamıyordu.

Benim akrabamın evinin az ilerisinde az ilerisinde arkadaşlarıyla evinin sohbet ederken pompalı tüfekle kafasından vuruldu karadenizli bir ülkücü genç. O mahalle Saadet Milli Gençlik aktif olduğu yerdir.

DHKP-C 200 metre yukardan aşağıdaki mahalleye inip vurup kaçıyor.

DHKP-C`nin Pkk`nın saklandığı yerlerde Herşey Çok Güzel Olacak`tan başka seçim müziğine izin verilmedi.

Alın size bahsettiğim DHKP-C cinayeti.

Aynı zamanda Şehit Savcı Selim Kiraz`ın katillerinin saklandığı mahalle burası.

bbc news türkçe
    'DHKP-C, Burak Can Karamanoğlu'nun öldürülmesini üstlendi' - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/haberler/2014/03/140313_dhkpc_burakcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 4 Mayıs 2025; 13:8:50 >

• Bilal Erdogan Jammer kullaniyor o kimki demeyenler, kalkmislar Dunyanin en buyuk sehirlerinden IBB Baskani kim ki Jammer kullaniyor diyorlar. Kafalar karisik tabi talimatla yazinca…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 4 Mayıs 2025; 13:7:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Bilal Erdoğan`ın jammer kullandığı tabi ki klasik yalanlardan. At yalanı,başkası aksini kanıtlasın taktiği.

Göster nerde kullanmış. Kullandığına dair en ufak görüntü kayıt yok.

• Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı dediğin kişi seksen tane ülkeyle görüşüyor Suriye'si PKK'sı Hamas'ı İsrail'i Putin'i vs onlarca terör örgütü ile de mücadele ediyor bu adamın jammer kullanması ile bir belediye başkanının jammer kullanmasını aynı kefeye koymaya çabalıyorlar. Hezeyan ve korku büyüdükçe saçmalamakta sınır kalmıyor.

Valla bir insanın kendini rezil edebilme,yalan potansiyeli ile ilgili.

Sende var o potansiyel devam edersin,

Ekrem İmamoğlu kamera kapatma ve jammer kullanma olayıyla kendini rezil etmediyse kimse hayatta ezil olmaz hiç bir durumda.

Bakın ben size Duran Kalkan`ın Ekrem İmamoğlu`na destek veren haberini attım.

İşinize gelmedi mi?

pkk aday çıkarsaydı Ekrem kazanabilir miydi?

Pkk dediğiniz dem parti ise aday çıkardılar zaten 

Daha komiği yüzde 10 bile alsalar gene kazanıyordu, Allah ailenize sabır versin, zor.

• Evet zorunda

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.