Şimdi Ara

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
182.613
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde iki tane yiyemem tıkanırım. Geçen 120 liklerden iki tane yedim, iki tane daha yiyebilirdim. Etinde değişik bi durum var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz etin lezzeti çok çok güzel pahalıdan ne hayır gördük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Aynen lezzet bambaşka birşey

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Ziraat bankasının aşağısında karşıda. Alemdar Cad.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aldım, ben de 2 tane yedim. Fakat fazla aldığım için arttı. Ertesi sabah yemeye çalıştım ama tiksindim. İçerisinde öyle çok yağ varki ekmeğe akmış. Ertesi gün ekmeği fermente etmiş, resmen peynir tadından yiyemedim. Bu kadar yağ kolestrol değerlerinizde yükselmesine, ileride damar tıkanıklığı ve kalp rahatsızlıklarına neden olur. Haftada bir kereden fazla yemeyin, çünkü ekmek arası kalp krizi alıyorsunuz.
  • herhangi1i kullanıcısına yanıt
    Fatih'in neresinde açmışlar ?
    www.sikayetvar.com
    Ekrem Coşkun Döner - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/ekrem-coskun-doner

Çok fazla şikayet var özellikle yağ konusunda. Zehirlendim diyenler de mevcut.

• Bende gidip deneyeceğim. Hiç öyle ucuz et falan filan laflarından anlamam. Tadına bakarım güzelse yerim.
    Sanki bugüne kadar en kaliteli etlerden yapılan dönerler mi yedik? Zaten buna kıyma katmayan yok. Hatta soya kıyması bile katıyorlar. Yıllarca fahiş fiyatlara itelediler.
    Tavuk döner ise en adisinden iyisine kadar yedim. Tavuk dönerde hazırlanırken yapılan soslama önemli yoksa en kalitelisi bile yavan oluyor.
  • Bakrıköyde hemen karşısına farklı bir firmada dönerci açıyor yan sokağında 1 tane daha açılıyor birde meydanda yeni açıldı fiyatlar aynı isimler farklı bi ara lokmacılar türemişti şimdide dönerciler başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juve212 -- 8 Ağustos 2019; 9:4:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Fatih'in neresinde açmışlar ? https://www.sikayetvar.com/ekrem-coskun-doner

Çok fazla şikayet var özellikle yağ konusunda. Zehirlendim diyenler de mevcut.
    İtfaiye varmadan millet kütüphanesi yanında hafif arada ben şikayet edenleri.bilmem ben zehirlenmedim fena da değildi evet ufak tefek yağ çıkti iki sandviçten ama kesinlikle f/p ürünü zaten yağ olmadan döner kupkuru olur tavsiye ederim

• Bu konu baklavacı şemsoyu hatırlattı bol bol reklam postu atan üyeler var

• neredeyse her hafta 250gr soğanlı porsiyon yiyorum.
    ustaya iyi pişsin dememe rağmen kilo ağır bassın diye yine çiğ koyuyor ama yemeden de edemiyorum.
    masalarda sadece top süs biberi var, kekik ve pul biber de koysalar çok daha lezzetli olacak.
    bir de içecekleri iyi soğutamıyorlar, geceden dolaba koymaları gerekiyor.
  • Ankara’da üç yerde denedim (ulus Çankırı caddesi, Bahçeli 7. Cadde, Etlik Aşağı Eğlence) burada sıkça bahsedildiği gibi şubeleri arasında ciddi kalite ve işletme farkları oluşmaya başlamış. Ulus ilk gittiğime göre çok daha laçkalaşmış, aşırı özensiz ekmeğin arasına döneri tek kenara atıp gönderiyorlar. Bahçeli çok kalabalık olduğu için istediğiniz gibi yaptıramıyorsunuz, adam daldırıp tam yağlı yerini koyuyor kenarından verir misiniz çok yağlı yiyemiyorum dememe rağmen yapmıyor. Aşağı eğlence ise döneri neredeyse çiğ yedirecek size öyle acele acele veriyorlar. Ucuza doymak için iyi bir alternatif, özellikle de 200 gr ekmek arası iyi ancak şu anda tat olarak bim’de satılan döner milrodalgaya atıldığında ve bazı A101’lerde donuk olarak satılan Erşan marka döner çok daha güzel oluyor. Denemediyseniz deneyin.

Kırşehir’e de yeni şube açmışlar bayram için gittiğimde bir de orayı deneyip yeni şubelerin daha iyi olma durumuna bakacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

Köfteci Yusuf iki porsiyon. Salata, sos ve çay ikram olarak geliyor. Mekan nezih ve büyük. Çalışanlar gayet kibar ve pervane gibi dönüyorlar. Lavaş bitmeye yakın ek lavaş ister misiniz diye bile soruyorlar. İkişer bardak çay içtik sonunda gayet memnun kaldık. Porsiyon da 140 gr döner var ve doyurucu bence. Tekrar gider miyiz? Cumartesi Paraf restoran indirimiyle tabiki gideriz.

soyaya 45 lira vermişsin

• fabrizo kullanıcısına yanıt
    Şemsettin'den hala alırım sık sık baklava. Kim yese kendine de istiyor. Savunanlar normal forum ahalisiydi, çamur atanlar baklavacı. Burada da savunanlar normal forum ahalisi çamur atanlar anası danası babası dıdısı dönerci olanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Şemsettin'den hala alırım sık sık baklava. Kim yese kendine de istiyor. Savunanlar normal forum ahalisiydi, çamur atanlar baklavacı. Burada da savunanlar normal forum ahalisi çamur atanlar anası danası babası dıdısı dönerci olanlar...
    Hala satın alıyoruz Şemsettin'den.
  • Öğleyin yedim Nazilli şubeden, 200 gram. Valla normal geldi bana, aman aman değil. İçinde yeşillik falan yoktu, sadece soğan. Burda kardelen döner den 150 gram yerim bundan 200 yiyeceğimse. Kötü demiyorum, yalnis anlasilmasin, aynı para ikiside söylediğim gramajda.

• Ben tadını hiç beğenmedim çok yağlı

• esekli hosafli bi atasozu vardi o geldi aklima

• İstanbul sancaktepe demokrasi caddesinde ekrem çoşkun döner açılıyor diye büyük pangart açmışlar aynı cadde üstünde adamlar tavuk döneri 5ile 6tl arası satılırken millet 6tl ye et döner yer daha mantıklı

• Assur kullanıcısına yanıt
    İnşallah molotof filan atmazlar Gelçi Çevik kuvvet noktası kuruldu kurulalı olay vs. olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.