Şimdi Ara

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
182.422
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hostaya da 22 tl vermek ne diyim,eski kalitesi de olsa bari neyse de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana Kenan Evren şubesinde denedim
    Rica ettim domateste kattı arkadaş ben beğendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gittim 250 gram soğanlı tabakta ve küçük ayran söyledim. Yağ olmasın diye rica ettim yağsız koydular. 21.5 tuttu. Biraz tuz ekledim ve acı turşuyla yok ettim :D Bir süre bana yeter.
  • Bende yedim bende beğendim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oktayy82 kullanıcısına yanıt
    Kendin mi dometes götürdün,dükkanlarında olmuyorda?

• Kurban Bayramı yaklaşıyor konu yavaşlamış

• Şu an Ordu dayım, ilk gördüğüm şubesine daldım. Harika bir döner çok beğendim, ikinci kez tüm aile fertlerimi aldım da gittim. Ordu'da bilen bilir,meşhur pidesi var, bence pidecinin pabucunu dama attırır. Bir sıra var,sanırsın bedava, halbuki değil. Ayrıca mekanın yeşil renk kullanımı pozitif bir algı uyandırıyor. Tuvaleti de çok temiz, umarız bu gibi hakkıyla para kazanan işletmeler çoğalır.

• miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    Konu dışı olacak ama Aktaşlar Nelipide restoranını unutamıyorum, ordulular baya şanslı bence

• Başlıktan haberim yoktu ama çok felaket bir tatları var bugün ordu Fatsa da denedim mükemmel bir et tadı geliyor herkese tavsiye ederim

• 45 kişi zehirlenmiş deniliyor Tekirdağ'da bu dönerde bende çok severek yiyordum 2 gün hatta arka arkaya almak için gittim şube hep kapalıydı açıldığı gün aldım.Birdaha almam ozmn
  • şikayet varda bir çok şkayet birikmeye başladı.

adamlarda fazla özgüven var.

şikayetlere cevap vermemeleri çok yanlış.

kullandıkları kavram yağı denilen yağ sakıncalı mı var mı yok mu
    insanlarla bilgi paylaşmalılar.

şuan tat ve fiyat olarak yemek sektörüne olumlu birşeyler kattıkları kesin ama

adımlarını sağlam atmalılar.

konuyu açan ve düzenli şubelerde et döner yiyen biri olarak böyle bir firmanın daha iyi olmasını isterim

batışa geçmesini değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzlardan -- 6 Ağustos 2019; 23:18:49 >
  • şikayetvara atmış birisi. şubeden şubeye kalite değişiyor heralde. midem bulandı.
    www.sikayetvar.com
    Ekrem Coşkun Döner Kayseri Talas Memnuniyetsizliği!
    https://www.sikayetvar.com/ekrem-coskun-doner/ekrem-coskun-doner-kayseri-talas-memnuniyetsizligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukaraça -- 6 Ağustos 2019; 23:10:38 >

• Döner pardon yağ kitlesi ve et resimdeki gibi arkadaşlar.
    EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralkarga -- 6 Ağustos 2019; 23:35:33 >

• Sözde 100 gr. Aşırı yağda cabası

Resim çıkmıyor. Ama son yiyişim oldu. Benden uzak olsun. Tavuk döner yerim ama 100 gr diye satılan şey 50 gr zor çıkar. Yarısıda vıcık vıcık aşırı yağ. Şubede tartı var mı yokmu bilmiyorum ama tartı okunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 6 Ağustos 2019; 23:49:55 >
  • haftada en az 1 kere gidiyorum sektirmeden haftada 1-2 kere döner yemezdim ben gerçekten
  • Adamlar tartarak koyuyor orda laf yapmayın gramaja.

Tanıdığım bayiliğini aldı ve açacağı semtte 4 tane çakal dönerci tarafından tehdit edildi şimdi hepsi ile davalık. Memlekette 14-15 tlden yarım döner satanlar ekrem açılınca fiyatı 7-9 TL’ye cekti Zamanında iyi düdüklemişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 7 Ağustos 2019; 0:49:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağlı olmasını çok sorun etmiyorum ama en son yediğimde ağzıma sert 3-4 parça geldi. Bu rahatsız etti beni doğrusu. Kalite şube sayısının artışıyla azalacak gibi geliyor. Ankara Meşrutiyet şubesinde masalara biber dahi koymamamışlar. Bahçelievler şubesi bu konuda başarılı.
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    Dün yedim böyle bir şey görmedim bizim şubede. Şubeden şubeye değişmemesi lazım bir standardı olması lazım bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Sözde 100 gr. Aşırı yağda cabası

Resim çıkmıyor. Ama son yiyişim oldu. Benden uzak olsun. Tavuk döner yerim ama 100 gr diye satılan şey 50 gr zor çıkar. Yarısıda vıcık vıcık aşırı yağ. Şubede tartı var mı yokmu bilmiyorum ama tartı okunmuyor.
    Hocam websitelerinde whatsapp hattı var. Bunu oradan atar mısınız ne cevap gelecek merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.