Şimdi Ara

ekranın resmini çekme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. yıllık için fotoğraf çekimine gittim ancak her beğendiğim fotoğrafı bastırmadım (fotoğrafın tanesi 15 tl olunca) ben de 2 3 tanesini bilgisayar ekranından çektim.haliyle çizgiler çıktı. telefon çizgileri düzeltiyor ama bilgisaya atınca belli oluyorlar bunu nasıl düzeltebilirim

• Telefondan mı çektiniz?

Neden direkt cihaza atmadınız ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirreddot

Telefondan mı çektiniz?

Neden direkt cihaza atmadınız ki?

cihaza aktarabilseydik fotoğrafçılara para vermezdik di mi biraz mantık
  • Nasıl aktaramıyorsun ki?
  • Para vermedim fotoğrafa hangi fotoğrafu bastırıcan diye bilgisayarda bakıyorsun ben de o sırada fotoğrafını çektim adamlar fark etmeden bütün fotoğrafları (100civarı) aktarabilseydim adamlara 5 kuruş para vermezdim 15 20 lira vereceğime 2 tlye bastırırdım ki işsiz kalmamak için adamlar da izin vermiyor haliyle yardım edecek misin etmeyecek misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar ekranından çektiğin için, objektif bizim gözümüzle algılayamadığımız ekrandaki ışık dalgalanmalarından kaynaklanan parlamalarıda yakalamış ve şu an senin elindeki asıl kaynak olan resmin pixelleri içerisine işlemiş. Bunu direk temizleyecek bir program yok ama photoshop biliyorsan; levels/curves birazda color replacement ile çizgileri en aza indirebilirsin. (Tabi resmi görmeden ve ışık dalgalanmasının ne kadar parladığını bilmediğimiz için ne kadar başarılı sonuç çıkacağını kestirmek zor)
  • Öyle çok uzun sürer ya neyse tamam sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üstten video çekmek
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu cizgiler ne kadar aralikli?

Uzak aralikli ise photohopta daha kolay olabilir ama yakin aralikli ise cozum zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.