Şimdi Ara

Ekranın ortasından dikey inen kırmızı çizgi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tam çizginin olduğu yere alttan ve üstten yavaşca vur bakalım düzelcek mi acaba. Bende çok ısınırsa bazen böyle oluyor ve bu şekilde çözüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: waltran

panelin kenarına tam kırmızı çizginin olduğu yere birşey çarpmış yada damlamış olabilir mi?

Benim de ekran SyncMaster 740N çok eski olduğundan zannederdim fakat aynı sorun bende de var.Arkadaşın dediği gibi benim ekranda da aynı sorun var demekki.kırmızı çizginin olduğu üst veya alt kısmına(ekranın çerçevesine) bastırınca çizgi kayboluyor.Sendede bastırınca kaybolabilir.Servise gönder gerçekten renk kalitesini düşürüyor ekranın ve çok göz yoruyor.
    AMD Ryzen 5 7500F | ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC | ASUS Prime A620M-K | Samsung 980 PRO 1TB | Corsair Vengeance 2*16GB 5200MHz CL40 DDR5 | AOC 21.5" i2269Vwm | Lenovo Lecoo KB121 Gaming Keyboard | Logitech G502 Proteus Core Gaming Mouse | Steelseries Arctis 9 Wireless
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebdt

quote:

panelin kenarına tam kırmızı çizginin olduğu yere birşey çarpmış yada damlamış olabilir mi?

Benim de ekran SyncMaster 740N çok eski olduğundan zannederdim fakat aynı sorun bende de var.Arkadaşın dediği gibi benim ekranda da aynı sorun var demekki.kırmızı çizginin olduğu üst veya alt kısmına(ekranın çerçevesine) bastırınca çizgi kayboluyor.Sendede bastırınca kaybolabilir.Servise gönder gerçekten renk kalitesini düşürüyor ekranın ve çok göz yoruyor.

Valla bastırdım ama bir şey olmuyor. Bugün götüreceğim Vatan'ın servisine bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebdt

quote:

Alıntıları Göster
    hocam neden göz yoruyor dediniz. O çizgiden dolayı mı yoksa o çizgi monitörü bozuyor mu? Bende Mavisi var ekranın soluna daha yakın alıştım biraz. Ancak pdf falan okursam göz yoruyor. O çizgi yüzünden mi acaba

• monitör ana kartından panele giden kablolarda (bunlar çok ince şeritler) temassızlık var. her bir dikey piksel şeridi için bir kablo gitmekte tek birinde bu problem olduğu için dikey olarak sorun ortaya çıkmakta.

Garantiden değişir mi bilmiyorum. ne yapacağını bilen teknik servis kolayca tamir edebilir. hatta monitörün paneli açılıp o kısma biraz baskı uygulansa sorun çözülür.

EKLEME: Benzer sorun yaşayanlara yol gösterme amaçlı yazılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnr_2010 -- 27 Ocak 2019; 22:27:34 >
    AMD Ryzen 5 7500F | ASUS TUF GAMING GeForce RTX 4070 Ti OC | ASUS Prime A620M-K | Samsung 980 PRO 1TB | Corsair Vengeance 2*16GB 5200MHz CL40 DDR5 | AOC 21.5" i2269Vwm | Lenovo Lecoo KB121 Gaming Keyboard | Logitech G502 Proteus Core Gaming Mouse | Steelseries Arctis 9 Wireless
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr_2010

monitör ana kartından panele giden kablolarda (bunlar çok ince şeritler) temassızlık var. her bir dikey piksel şeridi için bir kablo gitmekte tek birinde bu problem olduğu için dikey olarak sorun ortaya çıkmakta.

Garantiden değişir mi bilmiyorum. ne yapacağını bilen teknik servis kolayca tamir edebilir. hatta monitörün paneli açılıp o kısma biraz baskı uygulansa sorun çözülür.

EKLEME: Benzer sorun yaşayanlara yol gösterme amaçlı yazılmıştır.
    Hocam ilk başlarda baskı yapıyodum geçiyordu artık geçmiyor. Panel falan nasıl açılıyo bilmiyorum hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.