Şimdi Ara

Ekranın köşeleri bulanık,yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekranımın sağ ve sol tarafı(üstten aşağıya komple) windows moddayken bulanık gözüküyor.Mesela bir yazıyı okurken satır başı ve sonları çok bulanık...Gözlerim bozuldu artık,bir türlü çözmedim sorunun ne olduğunu.Sadece windowstayken bu problem oluyor.Oyun oynadığımda yada film seyrettiğimde görüntü gayet güzel.Yardım ederseniz sevinirim.

• lcd monitör kullanıyor isen monitör için tavsiye edilen çözünürlükte kullanmıyor olabilirmisin masaüstünde bu tür bulanıklıkların olduğu monitörlerde sebebin o olduğunu gördüm bir kaç sefer
  • ekranın yanından hoparlör, şarz cihazı gibi manyetik araçları uzak tutun
    monitör üzerindeki tuşlardan da regauss ederseniz renk bulanıklaşması/karışıklıgı gider
  • Ekranım LCD değil.Ekranın yanında küçük hoparlörler duruyor ama bi fark ettirmedi uzaklaştırınca.
  • Ekran Kartının Ayarlarına Bakın İsterseniz Orda Görüntü Ayartları Vardır Keskinlik Falan...Eğer Olmaz İse Vga Nın Driverını Kaldırıp Tekrar Yüklemeyi Deneyin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilyAK

Sadece windowstayken bu problem oluyor.Oyun oynadığımda yada film seyrettiğimde görüntü gayet güzel.Yardım ederseniz sevinirim.

örnek resim yollayabilirmisiniz her iki durumda da.
    cok ilginç bir sorun
    renk değişmesi falan değilde bulanıklaşma diyorsunuz
    normalde crt ekranlarda(sizinkinden) monitör üstündeki tuşlardan menüye girip regauss demeniz sorunu düzeltir tabi manyetik bir etkiden olan durumlarda.
  • Resimde belli olmuyor.Çektiğim resmin bulanık kenar kısımlarını ortaya getiriyorum düzgün gözüküyor o zaman.Yani koyduğum resim sizin ekranda net gözüyordur.
    Degauss seçeneğini denedim faydası olmadı.

Ekranın köşeleri bulanık,yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyAK -- 4 Ekim 2008; 8:46:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.