Şimdi Ara

Ekranın donması(Mouse ve klavyenin çalışmaması)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gün içersinde sadece 1 defa veya 2 günde 1, internette gezinirken birdenbire mouse imlecim duruyor. Sanki ekranı kilit moduna almışım gibi. Bu sırada mouse ve klavye çalışmıyor, bu yüzden altgr+ctrl+del gibi komutları da çalıştıramıyorum. Mouse ve klavyenin kablosunu takıp çıkarsam da çalışmıyor. Anca reset atınca düzeliyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Gün içersinde sadece 1 defa veya 2 günde 1, internette gezinirken birdenbire mouse imlecim duruyor. Sanki ekranı kilit moduna almışım gibi. Bu sırada mouse ve klavye çalışmıyor, bu yüzden altgr+ctrl+del gibi komutları da çalıştıramıyorum. Mouse ve klavyenin kablosunu takıp çıkarsam da çalışmıyor. Anca reset atınca düzeliyor. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Raminiz bazı yerlerde yetersiz kalıyor
  • google chrome mu kullanıyorusunuz?
  • Sistemim şu(Yeni topladım zaten):  Ekranın donması(Mouse ve klavyenin çalışmaması)

Ram konusu sıkıntı olabilir mhz değeri 2133 mhz civarı olabilirdi diye forumdan uyarı almıştım. Ama bilemiyorum yine de.

@nty35 Evet, google chrome kullanıyorum.
  • Merhaba,

Sorun ramin yetersiz kalması değildir. Yetersiz kaldığı durumlarda sistem şişmesi dediğimiz kasma ve yavaşlama olur. Sizde yaşanan kilitlenme problemi donanım uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Hdd den de kaynaklanma olasılığı vardır ama sisteminiz yeni olduğu için düşük ihtimal veriyorum. Biosunuz günceldir diye tahmin ediyorum. Farklı ram bulabilirseniz deneme amaçlı ramden dolayı kilitlenme olabilir.(bu yetmeme olayı değil çakışma olayıdır)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sorununuz sadece internette gezinirken oluyosa ve de google chrome kullanırken, sorun bilgisayarınızda değil çünkü yalnız değilsiniz. Ben de ve 2-3 arkadaşımda da var bu kitlenme sorunu. Hatta bi arkadaş yandex browser kullanıyo artık. Ben chrome a devam ediyorum. Uzun kullanımımda Günde 1 kez mutlalaka kitleniyo, 10-15 saniye sonra düzeliyor. 1 aydır falan böyle, umarım düzeltirler yakında.
    Bu arada bilgisayarımın donanımı da gayet yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.