Şimdi Ara

Ekranımda problem var yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekranımda garip bi şekilde oyun oynarken birden garip şekiller çıktı sanki heryer örümcek ağı şeklinde siyah şeritlerle doldu sonra oyundan çıktım,ekran kartı driverimi değiştirdim masaüstünde de garip renk bozuklukları meydana geldi bu sorun neyden kaynaklanıyo açıklayıcı bilgi verebildimmi bilmiyorum sorunla ilgili ama bi tane resim koyuyorum umarım anlaşılır resimden ne olduğu yardımcı olursanız sevinirim...

Ekranımda problem var yardım pls

• Sorun ekran kartı ramlerinde... %95
    Aynı sorun bendede vardı. driver güncellemesi vs hepsi nafile işe yaramıyor
  • peki ne yapmalıyım ekran kartımın garantisi hala devam ediyo bunu garantiden halledebilirmiyim ve bu sorun neden çıkmış olabilir durduk yere anlayamadım gerçekten.
  • ekran kartına oc yaptı isen sorun ekran kartında yapmadıysanda aynı bence, masaüstü böyle derken sürekli bu şekilde anlıyorum driver degiştirdin ve hala aynı ise ekran kartı ram hatası , bir ihtimalde monıtor kablosu ama sanmıyorum

düzeltme/ yapacagın tek şey kartı garantiye yollamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 11 Ekim 2007; 19:30:21 >
  • yardımın için sağol oc yapmadım ekran kartıma kendiliğinden oldu nyse artık garantiye göndericez kaç hafta sonra gelir Allah bilir :) nyse tekrar saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyundaki problem (lütfen yardım)
    19 yıl önce açıldı
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.