Bildirim
EKRANIMA GORUNTU GELMIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fişi çıkarıp takmayı denermisin bana da çok oluyordu eski pcde elektrikler kesildiğinde. fişi çıkar 1 dakka falan sonra geri tak çalıştırmayı dene -
arkadaşım kasa kapağını aç ve ekran kartının çalışıp çalışmadığına bak. Yinede görüntü yoksa monitörü başka bir dvı veya vga slotuna takınız. Yine olmuyorsa ramleri söküp takınız. Yoksa bileşenlerin hepsini söküp tekrardan takınız. bileşenler elektirikten tamamen bir uzaklaşsın -
hocam fısı cıkardım tekrardan calıstırdım sadece acılıs goruntusu geldı su anda..acılıs goruntusu kılıtlı kaldı bılesenlerı sokup takmayı denıcem... -
tmm dır arkadaslar tesk ederım..pc yenı topladım sayılır 6-7 ay oldu ...ramları ekran karıtnı dok cıkar yaptım ok dir teşkler...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- monster ekran gelmiyor
- laptop power tuşu olmadan açma
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- google silinen şifreleri geri getirme
- et işareti yapamıyorum
- secure boot nedir
- laptop menteşe tamiri
- bilgisayar hızlandırma
- komut istemi
- laptop ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X