Arkadaşlar Fujitsu-Siemens A1645 model dizüstü bilgisayarımız var, ancak görüntü parlaklığı %0 da ve görüntü çok çok zor okunuyor. Örneğin Acer 5101 dizüstü bilgisayarımda kapak kapandığında küçük bir tırnak var ve ona dokunarak ekran parlaklığını %0 a düşürüyor. Enerji tasarrufu için kapak kapalıyken enerji gitmesin diye. FS A1645'te tüm tasarımı inceledim ama kapağı kapattığımda değdiği bir tırnak gibi bi cisim bulamadım, onun takılı kaldığını ve ekranın kararmış halde durduğunu düşünüyorum. Windows açılıyor yazılar çok zor okunuyor vs. biosa girmeyi denedim.
Parlaklık sabit. Fn tuşları ile 2. monitör geçişi ve parlaklık artırmayı da denedim. Tüm sorun o ekranın açılıp kapandığı algılayan algılayıcı tırnakta. Onun yerini bilen, kapak kapattığında nasıl algıladığını bilen varsa yardımcı olursa çok memnun olucam arkadaşlar. Lütfen yardım edin.
Buradan yardım gecikirse diye söylüyorum, Fs nin resmi web sitesinden online chat desteği ile kısa sürede (Türkçe) bir yanıt alabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: pillout
Buradan yardım gecikirse diye söylüyorum, Fs nin resmi web sitesinden online chat desteği ile kısa sürede (Türkçe) bir yanıt alabilirsin.
teşekkür ederim yorum için, çok yol denedim, fs müşteri hizmetlerini aradım adamlar kasanın yapısına baktılar, monitörün kapanma algılayıcısı herhalde klipsin içinde dediler, teknik servise gelmesi gerek dediler. böyle basit bir konu için göndermek istemiyorum aslında aleti.
bu arada senin dışında kimse ne yorum ne de öneri yazmış teşekkür ediyorum.