Şimdi Ara

ekrandaki siyah parçalar [Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba dün yeni bir monitör aldım, hdmi'dan görüntü alıyorum ama böyle bir sorun var dünden beri.
    daha önce kullandığım monitör dvi girişliydi böyle bir sorun yoktu.

bu sürekli oluyor facebookta falan gezerken sekme değiştirip oraya geldiğim zaman beyazlaşıyor da
    nasıl halledebilirim bu sorunu?

ekrandaki siyah parçalar [Çözüldü]

edit: arkadaşlar sorun chrome'dan kaynaklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 17 Ekim 2015; 0:27:44 >

• Hocam monitörler hep sorunlu olur genelde . Bir yazılım virüsü olabilir ama çok az bi ihtimal . Ama bence sorun monitörün konsantratörlerinde galiba ? Konsantratördü galibs ismi . Orası şişmiş veya hasar almıştır belki hocam .

Siz bi bilgisayarcıya götürün veyahut servise gönderin . Çünkü bunu manuel olarak yaparsanız bozabilirsiniz monitörü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EpicAnka

Hocam monitörler hep sorunlu olur genelde . Bir yazılım virüsü olabilir ama çok az bi ihtimal . Ama bence sorun monitörün konsantratörlerinde galiba ? Konsantratördü galibs ismi . Orası şişmiş veya hasar almıştır belki hocam .

Siz bi bilgisayarcıya götürün veyahut servise gönderin . Çünkü bunu manuel olarak yaparsanız bozabilirsiniz monitörü

sorunu halettim hocam chrome'dan kaynaklıymış çoğu kişi bu sorundan muzdarip:)
  • dostum nasıl çözdün yazarmısın bende de oluyor ara sıra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Security34

dostum nasıl çözdün yazarmısın bende de oluyor ara sıra

hocam çözdüm derken sorunun chorme dan Kaynaklandığını buldum. sanırım yeni güncellemeyle düzeltirler:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.