Mouse um CS2 de flick atarken hareket etmiyor
Merhabalar, kullandığım fare Logitech G402 ve videoda da göstediğim gibi herhangi bir yere hızlı bir şekilde kaydırınca hareket etmiyor. Polling rate 1000hz ve 3200dpi sens var fakat her seçeneği denememe rağmen hala bu sorun devam ediyor. Mouse Rate Checker sitelerini tek tek denedim 1000hz e yakın bir rakam görmüyorum. Her türlü ayar değişikliği denedim örnek olarak G Hub'dan rate, dpi, sens, çözünürlük, sensörü kulak çöpüyle iyice temizledim ona rağmen sorun devam ediyor. YARDIMCI OLRSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
Ekranda yeşil noktalar var
Merhabalar temizlik yaptıktan sonra pcyi açtım ve monitörde titreyen yeşil noktalanmalar vardı. Ölü piksel testi yaptım ama herhangi bir renk farkı yok genelde siyah olan yerler yeşil oluyor ve gidiyor geliyor titreme şeklinde . Ekran görünütüsü aldığımda yok fakat fotoğrafını telefondan çektim görmeniz için acaba nasıl düzeltilebilir veya sorun ne yaşayan var mı internette aynı sorunu yaşayan göremedim. Monitör modelim Asus VZ24EHF . Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

"Letgo Cüzdanım Güvende" güvenli mi?
ELEKTRONİK SİGARA TAVSİYESİ
Merhabalar dostlarım size pek bilgim olmadığı bir konuda yardım isteyeceğim. Sigarayı bırakmak için puff a başladım manyak etti her hafta bitiyor 4 güne bi 12000 lik vozol almak zorunda kalıyorum allaha şükür maddi sıkıntım yok ama öğrenciyiz çok masraf elektronik sigara alacağım araştırdığıma göre smok nord 5 ve drag 4 önerdiler. ağıza değilde direkt ciğere çekilen bolca duman çıkan ve aroması bol bir elektronik sigara tavsiyeniz var mı varsa link atar mısınız internetten alacağım. Tavsiye edeceğiniz başka bir şey varsa seve seve dinlerim şimdiden elleriinize sağlık reisler teşekür ederim(bütçe sıkıntısı yok duman ve aroması bol olsn)
|
Mouse imlecim gözükmüyor
|
Mouse imlecim gözükmüyor
|
Ryzen 5 5600X - RTX 3060 Ti için en iyi kasa?
Merhabalar, kasa için ayırdığım bütçe 650 tl ve altı fakat ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. R5 5600X - RTX 3060 Ti(3 fan) bilgisayar parçalarından bazıları. Kasa kriterleri;
* PSU'suz olsun(bende mevcut)
* Micro ATX - ATX destekli
* 3.5 ssd yeri olmalı( 1 tane yeter )
* RGB veya ARGB fanlı( fansızsa da olur ben takarım )
* Hava akımı( airflow ) iyi olması lazım ki en önemli şey bu önü meş kasa mesela hava akımı iyi olması gerek
* tasarımı kötü olmazsa iyi olur ama kriter değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 259)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0