Şimdi Ara

ekranda yeşil çizgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar , elimde casper f600 var i5 7200 u 940mx 8 gb ram 1tb hdd klasik bildiğiniz, 2 ay önce sanıyorum ekranın sağ üst köşesinde yeşil bir yatay uzunlukta çizgi belirdi , restart attım 1 ay kadar gelmedi tekrar sonra tekrar geldi , bir süre yeşil çizgi azalmadı , lakin yük altına girince artmaya başladı . bazı günler hiç gelmiyor bu çizgi bazen de geliyor anlamadığım bir şekilde.

HDMI girişini televizyona bağladım televizyonda gözükmedi , ki bu da yanılmıyorsam ekran kartının temiz olduğunu gösteriyor ?

dün format attım attığımdan beri 2 gün geçti 10 15 dk gördüm geri kalan temizdi ama gene çıkabilir emin değilim 1 ay gözükmeyip geri döndüğü oldu.

ne düşünüyorsunuz ne önerirsiniz , garnatisi bitmiş durumda casper servisine gönderdim birşeyi yok dediler . napıcağımı bilemiyorum

(Formattan beri ağır yükte olmasına rağmen pek belirti yok 1-2 kez dısında 2 günde.)

• Düzeltme: bugün tamamen gitti ekran yeşil çizgilerle dolup taşıyor. Şerit kablosu veya vga kablosu olduğunu düşünüyorum umarım ekran değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük bir problem değil. Ekran bozuk ise tamamen bozulunca bir panel alır değiştirirsiniz olur biter.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Büyük bir problem değil. Ekran bozuk ise tamamen bozulunca bir panel alır değiştirirsiniz olur biter.

keşke öyle olsaydı panellerin fiyatı uçtu gitti aga neredeyse yeni monitör parası oldu :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.