Şimdi Ara

Ekranda donma ve dikey çizgiler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda oyun oynarken birden ekran donuyor ve dikey çizgiler gelmeye başlıyor normal nette gezinirken çok az sorun yapıyor ama oyuna girince en fazla 5 dakikaya çizgiler geliyor sürücüyü güncelledim defalarca format attım eski sürücüye döndüm ama sorun hep devam etti acaba ekran karttımmı bozuk yoksa çokmu ısınıyor birde arkadaşlar ekram kartım bozuksa eger tamiri felan yaptırılıyormu ekran kartım 2008 yılında almıştım ati hd3870 modeli

( Resimdeki beyazlık fotoğrafı çekerken cep telefonu flaşı yaptı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunner92fb -- 10 Ocak 2012; 17:43:24 >

• ekran kartının miladı dolmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebeyrut

ekran kartının miladı dolmuş

tamir felan olurmuki acaba ?
  • olsa bile düzen tutmaz
  • VGA kablosunda bi sorun olabilir sağlam bi VGA kablosuyla denemeni tavsiye edebilirim..
  • yuvada kısmı oynamalardada böyle olabiliyor,acıp kasa icinden bir tak cıkar yapın,olmazsa kartın miladı dolmus demektir
  • kartın fırınlanma zamanı gelmiş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı karttan vardı bende :D En sonda bu sorun başıma gelmişti ve şu anda huzur içinde mezarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurcan91

yuvada kısmı oynamalardada böyle olabiliyor,acıp kasa icinden bir tak cıkar yapın,olmazsa kartın miladı dolmus demektir

hocam ekran kartı daha önce hiç çıkartmadım yada takmadım bugün bi açtımda kasayı psu dan ekran kartına bi kablo geliyor ekran kartına sabitlenmiş resmen onu nasıl çıkartıyorlar çok karmaşık sökebilirsem tekrar takıp dediginizi deniyecem ama :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoneCracker271

Aynı karttan vardı bende :D En sonda bu sorun başıma gelmişti ve şu anda huzur içinde mezarında

yaptırmayı felan düşündünüzmü hiç mümkünmüdür yaptırması ? bugün bir kaç yere gittim getir bakalım dediler ama bilmiyomki bir kere bozulan mal 1-2 ay sonra tekrar bozulur diye tırsıyom
  • Fırınlama ile çözülecek bir olay sanırım işi bilen bilgisayarlıcılarda sıcak hava ile halleder.
  • degiştir bence düzen tutmaz.
  • chip değişimi olacak. fırınlama ile cok kullanamazsın. fırınlama tamamen şans işi.
  • oncelikle herkese iyi gunler .ekran kartinin çipinden kaynakli bir sorun var diger arkadaslarinda soyledigi bu kartla urasma egerki durumun iyiysi su an icin yeni bir kart almani tavsiye ederim kardes
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.