Şimdi Ara

Ekrana görüntüyü gelmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir türlü rahata eremedim, önce güç kaynağını değiştirdim işlemci sorun çıkardı.İşlemci soğutucusunu değiştirdim şimdide ekrana görüntü gelmiyor!
    Soğutucuyu değiştirmek için anakartı söküp takmıştım, şimdi kablolarıda kontrol ediyorum ancak bir türlü sebebini bulamadım.Bilgisayar açılıyor fanlar falan dönüyor çalışıyor ancak monitor "No signal" deyip kapanıyor bir fikri olan var mı?

• ekran kartı power kalbosu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

ekran kartı power kalbosu.

Onboard ekran kartı var sadece
  • soğutucu fan kablosu? anakart enerjik kablosu (4 pin olan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

soğutucu fan kablosu? anakart enerjik kablosu (4 pin olan)

İşlemci fanı ve egzos fan çalışıyor bakıyorumda boşta kablo yok.Anlayamadım sorunu.
  • anakarta bir 20 pin bir de 4 pin bağlantı vardır
  • Bip sesi veriyor mu.ramleri kontrol et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekrana görüntü gelmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Monitore görüntü gelmiyor
    9 yıl önce açıldı
    Ekrana Görüntü Gelmiyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

Bip sesi veriyor mu.ramleri kontrol et

heh çok şükür RAM leri takıp çıkardım açıldı hocam ekran, sağolasınız.
  • Kardeşim bir hafta önce bende'de aynı sıkıntı vardı ekrana görüntü gelmeme olayı servise yolladım anakart'i degistirdiler sanırım bundanda kaynaklanıyor olabilir :) arçelik marka pc aldığım güne lanet olsun baba lafı dinlemenin sonu :-d bir daha servisle calismam garantiyi bozacam :) hayırlı günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

genelde bu sorundan bilgisayar açılmıyor.Daha yeni g41mt-s2pt e7500 sistem topladım.ilk topladığımda çalışmadı.rami değiştirdim.şimdi sorunsuz çalışıyor
  • quote:

quote:

quote:

genelde bu sorundan bilgisayar açılmıyor.Daha yeni g41mt-s2pt e7500 sistem topladım.ilk topladığımda çalışmadı.rami değiştirdim.şimdi sorunsuz çalışıyor

Hocam benim pc açılıyorda ekrana görüntü gelmiyor, Ramleri söküp taktım düzeldi gibi.
    Genede ilk açılışta gelmiyor görüntü kapatıp açınca geliyor böyle idare etcez artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam benim pc açılıyorda ekrana görüntü gelmiyor, Ramleri söküp taktım düzeldi gibi.
    Genede ilk açılışta gelmiyor görüntü kapatıp açınca geliyor böyle idare etcez artık.

Ben bu sorunla idare ettim.işlemci yi anakartı rami attım.Allahtan anakartın garantisinde iade çıktı.bende e7500 sistem topladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 23 Mart 2012; 22:03:28 >

• Evet arkadaşlar düzeldi sanmıştım ancak şu an tekrar "no signal" uyarıysıyla birlikte görüntü alamıyorum.RAM leri takıp çıkardım başka önerisi olan var mı?
  • Yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.