Bildirim
ekran tazeleme oranını farklı bi hertz yapabilirmiyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
seçeneklerde yoksa yapamazsın herhalde...
Bende 60 hertzin üstüne çıkınca ekran kötü oluyor... -
bende de 85 tam sınır ama bana sanki hafif bozulma oluyomus gibi geliyor o yüzden 80 yapsam cok güzel olacak.. vardır bi yolu insallah... -
Bunun içinde programcılık bilmen lazım. Bu işlemi bir program aracılığıyla makinenin kaynaklarına müdahele ederek yapabilirsiniz, ama riskli.
75 ile 85 arasında çok ciddi fark yok, 75'te kullanmaya devam edin. -
reforce diye bir program var. istediğin her çözünürlükte istediğin hertz'e ayarlayabilmen için. gerçi 80 yaparmı bilmiyorum ama bir dene istersen.
Debugger -
Debugger,
cok sagol yaptım biseyler ama simdi 80 hertz oldugunu nasıl anlıyacaz o problem oldu :) -
benim 200 hz'e kadar var herhalde bu kadarını desteklemez ama ben 85 i denedim sorun yok ama bundan fazlsını hiç denemedim. -
frekansla fazla oynamayın makınayı gumletirsiniz... -
niye gümlesin ki?? ekran 85 hertzi destekliyor ben ise 80 hertz yapmaya calısıyorum yani sorun olucagını sanmıyorum.. -
quote:
Orjinalden alıntı: meco
niye gümlesin ki?? ekran 85 hertzi destekliyor ben ise 80 hertz yapmaya calısıyorum yani sorun olucagını sanmıyorum..
ekran kartına ait refresh rate oranlarını düzenleyen bir programcık var..
nvidialar ve atiler için ayrı... -
Hert ne kadar yüksek olursa ekran tazeleme o kadar hızlı olacaktır bu da daha az gözü yorar. -
quote:
philips monitör var, seceneklerde 75 hertz ve 85 hertz var ama 80 hertz yok.. ben bu ekranı 80 hertzde nasıl kullanabilirim, bi yolu var mı bunu yapmanın?
bende de philips monitör var benim bildiğim sadece gösterdiği değerleri yapabilir... -
quote:
Orjinalden alıntı: nadir_en
quote:
niye gümlesin ki?? ekran 85 hertzi destekliyor ben ise 80 hertz yapmaya calısıyorum yani sorun olucagını sanmıyorum..
ekran kartına ait refresh rate oranlarını düzenleyen bir programcık var..
nvidialar ve atiler için ayrı...
bu programın adı veya linki var mı? onuda denemek istiyorum...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dosya com surrogate üzerinde açık olduğundan
- sanal bellek ayarlama
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- gigaset telsiz telefon gelen aramaları görme
- cmd açılıp kapanıyor
- amd freesync nedir
- pc otomatik kapatma
- internetim çok yavaş
- vram nedir
- ssd hız testi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X