Şimdi Ara

ekran sarı oldu nsıl düzeltebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
44.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran sarı oldu nsıl düzeltebilirim? oyunları fln sapsarı oynuyom nası düzelticem NOT(BİLİPTE YARDIM ETMEYEN BİR DAHA PC OYNIYAMAMSIN) YARDIIIIIIIM!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgisayar Ekranınız Sarardıysa İşte Çözüm Önerileri

Bilgisayar ekranınızın aniden sarıya döndüğünü fark ettiyseniz, bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. İşte bu sorunu gidermek için uygulayabileceğiniz bazı öneriler:

• Grafik Kartı Sürücülerini Güncelleyin: Güncel olmayan grafik kartı sürücüleri, ekranınızda sarı bir renk tonuna neden olabilir. En son sürücüleri üreticinin web sitesinden indirip yükleyerek bu sorunu çözmeyi deneyin.

• Monitör Kablolarını Kontrol Edin: Monitör ve bilgisayarınız arasındaki kabloların gevşek veya hasarlı olması ekranın sarı görünmesine neden olabilir. Kabloların sağlam olduğundan ve doğru şekilde takıldığından emin olun.

• Farklı Bir Monitör Deneyin: Ekranınızın sarı olup olmadığını kontrol etmek için mümkünse farklı bir monitör kullanın. Sorun yalnızca mevcut monitörünüzde görülüyorsa, monitörünüzde bir sorun olabilir.

• Ekran Ayarlarını Kontrol Edin: Bazı durumlarda, ekran ayarlarındaki yanlış yapılandırmalar ekranınızın sarı görünmesine neden olabilir. Ekranınızın renk sıcaklığı ayarlarını kontrol edin ve varsayılan değerlere sıfırlayın.

• Donanım Sorunlarını Kontrol Edin: Nadir durumlarda, donanım sorunları da ekranınızın sarı görünmesine neden olabilir. Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin.

• Virüs Taraması Yapın: Bilgisayarınıza sızarak sistem ayarlarınızı ve ekranınızı etkileyebilecek kötü amaçlı yazılımlar olabilir. Kapsamlı bir virüs taraması yaparak bu olasılığı ortadan kaldırın.

Çözüm Bulamadığınız Takdirde:

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala ekranınız sarı görünüyorsa, profesyonel bir bilgisayar teknisyeninden yardım almanız gerekebilir. Monitörünüzde veya grafik kartınızda daha ciddi bir sorun olabilir ve bunu teşhis etmek ve onarmak için teknik destek gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • monitörün renk ayarlarıyla oyna ama büyük ihtimal gamma ayarlarını değiştirmişsin.Nvidia veya ati(ekran kartın neyse artık) kontrol panelini açıp gerekli ayarları yap.hatta default ayarları seç gitsin.
  • monitor bağlantısında gevşeme olmuş da olabilir. Ya da kabloda kırılma da buna neden olabilir
  • arkadasım bişey anlamadım ben ekran kartının ayarlarına girdim ordan varsayılan lar yaptım ama düzelmedi ne yapabilirim
  • monitor kablosunu kontrol ettin mi bazen temassızlık yuzunden oluyor boyle şeyler
  • benimde sarardı şimdi kablolar vs. hep takılı ama geçmedi ?
  • monitörü tüplü olanlar için söylüyorum:
    monitördeki tuşlarla(yukarı aşağı tuşlarıyla) oynayın oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • monitörü tüplü olanlar için :
    (şaka değil) monitrün kafasına bir tane son gucunuzle vurun oluyor (denendi)
    bilgisayara birşey olmuyor merak etmeyin.
    benim bilgisayarım da böyleydi abim şakasına vurdu bir baktık ki düzeldi. anladık ki sorun monitörün içinde bizim bilgisayr 7 yıllık tüpü de bitmiş olabilir
    umarım yardımıcı olabilmmişimdir
  • benim ekran da bir anda sararmaya başladı, sonra lcd ile kasayı bağlayan kabloyu değiştirdim düzeldi
    büyük bir ihtimalle ekran kartının kablo giriş yerinde bir sıkıntı var benim ki de tam düzelmemiş kasayı sallayınca bazen sararıyor ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiro -- 1 Temmuz 2013; 13:32:29 >
  • dostum eğer ilk açılışpesnasında mönitörün normal renkse hiçbişi bozulmamıştır sen win10 kullanıyosan ayarlara girip ekran bölümüne gelip okuma modu açıkmı diye bak eğer açıksa kapat ama kapalı sarıysa orayı bilmem eğer win7 kullanıyosan okuma modu onda yoktur monitörde sıkıntı vardır bende aynı sorunla karşılaştım okuma moduyla alakalıymış eğer çözdüysen ne mutlu bana
  • ben gece ışığını açık unutmuştum monitör ayarlarından o açıksa onu kapa düzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.