Şimdi Ara

ekran parlaklıgı değişmiyor ÇÖZÜLMEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dell inspiron 3521 kullanıyorum. ekran parlaklığı değişmiyor hiç. bu sorula karşılasan oldu mu hiç ? yardm edin lütfen
     ekran parlaklıgı değişmiyor ÇÖZÜLMEDİ ekran parlaklıgı değişmiyor ÇÖZÜLMEDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reinaa91 -- 30 Mart 2013; 15:12:09 >

• Dell web sitesinden indirdiğiniz sürücüleri kurduğunuza emin misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi sürücüyü kurmalıyım. yeni aldım hiç bir şey kurmadım daha ama kurulu dediler driverlar
  • Dell web sitesinden modelinizi seçip driver bölümündeki tüm yazılımları kurmanızı öneririm. (Firmware haricinde)

• quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Dell web sitesinden modelinizi seçip driver bölümündeki tüm yazılımları kurmanızı öneririm. (Firmware haricinde)

tmm usta sağolasın bi deneyim ama kesin bir sonuç değil gibi duruyor.
  • Donanımsal bir hata yoksa Fn tuşuna basıp uygum tuş kombinasyonunu yaparsanız değişmesi lazım. Başka bir seçenek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: reinaa91

dell inspiron 3521 kullanıyorum. ekran parlaklığı değişmiyor hiç. bu sorula karşılasan oldu mu hiç ? yardm edin lütfen

Merhabalar;

Ekran Kartınız Nvidia ise ve Sürücü versiyonu 310 ise bu sürücü driverı sorunlu. Tavsiyem 314.22 (30.03.2013 tarihi itibari ile)

Eğer Sürücünüz güncell ise İntel management Mei sürücü driverınız 6.4 veya daha altıdır. Sizden bu sürücü driverını 9.03 çıkartmanız..

Sürücü driverını nasıl arayacağınızı bilmiyor iseniz, Verdiğim Linktedeki programı kurunuz. Yasal olarak Online Kayıt ettiriniz. (Dosya içinde nasıl yapılacağı)

Buraya Tıklayarak İndiriniz. Şifre: by_alpzoom

Sorununuzu Daha İyi Çözebilmem için.

1.) "Görüntü Bağlaştırıcılarının" Sürücü Driver ayrıntılarını yazınız.
    2.) Sistem Aygıtları içinde "İntel management Engine İnterface" sürücü driver ayrıntılarını yazınız.

Sorunun Durumu Hakkında Bilgi Verirseniz Sevinirim...

Sorunsuz Bir Windows Kullanmanız Dileği İle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISOYSOFT -- 30 Mart 2013; 13:40:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpzoom

quote:

dell inspiron 3521 kullanıyorum. ekran parlaklığı değişmiyor hiç. bu sorula karşılasan oldu mu hiç ? yardm edin lütfen

Merhabalar;

Ekran Kartınız Nvidia ise ve Sürücü versiyonu 310 ise bu sürücü driverı sorunlu. Tavsiyem 314.22 (30.03.2013 tarihi itibari ile)

Eğer Sürücünüz güncell ise İntel management Mei sürücü driverınız 6.4 veya daha altıdır. Sizden bu sürücü driverını 9.03 çıkartmanız..

Sürücü driverını nasıl arayacağınızı bilmiyor iseniz, Verdiğim Linktedeki programı kurunuz. Yasal olarak Online Kayıt ettiriniz. (Dosya içinde nasıl yapılacağı)

Buraya Tıklayarak İndiriniz. Şifre: by_alpzoom

Sorununuzu Daha İyi Çözebilmem için.

1.) "Görüntü Bağlaştırıcılarının" Sürücü Driver ayrıntılarını yazınız.
    2.) Sistem Aygıtları içinde "İntel management Engine İnterface" sürücü driver ayrıntılarını yazınız.

Sorunun Durumu Hakkında Bilgi Verirseniz Sevinirim...

Sorunsuz Bir Windows Kullanmanız Dileği İle...

ekran kartım ati radeon 7670. dell'in sitesinde video bölümündeki driverları indirip kurucam inş. çözer. teşekkürler.

• Çözülmedi karşılaşan yok mu hiç :(
  • bende duymadım hiç, ekran kartı driverlerinin yerine sana ana kart driverlerini güncellemeni öneririm. çünkü ekran parlaklığı anakart tarafından yönetilir. anladığım kadarı ile makinan yeni o yüzden recovery yap istersen, sorun hallolacaktır. windowsun güncellemelerinden önce de donanım güncellemelerini "aygıt yöneticisinden" yaparsın veya dellin sitesinden yayınlanmış son sürümlerini indirip kurarsın hallolur.
    olmadı servis veya iade/değişim yolu görünür.
  • bilgisayarı ilk aldığın günden beri kullanıyorsun büyük ihtimal format at windows 7 ultimate yükle sonra gel ben sana driverları vereceğim yükle büyük ihtimal olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

bilgisayarı ilk aldığın günden beri kullanıyorsun büyük ihtimal format at windows 7 ultimate yükle sonra gel ben sana driverları vereceğim yükle büyük ihtimal olacak.

windows 7 prof yüklü format atmadan düzeltemez miyim ya. driverların hepsini indirip tekrar kurdum yok değişmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotocum

bende duymadım hiç, ekran kartı driverlerinin yerine sana ana kart driverlerini güncellemeni öneririm. çünkü ekran parlaklığı anakart tarafından yönetilir. anladığım kadarı ile makinan yeni o yüzden recovery yap istersen, sorun hallolacaktır. windowsun güncellemelerinden önce de donanım güncellemelerini "aygıt yöneticisinden" yaparsın veya dellin sitesinden yayınlanmış son sürümlerini indirip kurarsın hallolur.
    olmadı servis veya iade/değişim yolu görünür.

ana kart driverları hangiler acaba bulamadım bide onları kuruyum :)
  • http://www.dell.com/support/drivers/tr/tr/trdhs1/DriversHome/ShowProductSelector

adresinden makinanın service tag i ni gir o listeler veya sağ taraftan otomaik yaptır ikiside olabilir.
  • Aygıt yöneticisi > görüntü bağdaştırıcıları > intel hdxxxx bölümüne girerek intel olana sağ tıklayıp sürücüye geri dön dermisin.Alta resimde ekliyorum;

• quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

Aygıt yöneticisi > görüntü bağdaştırıcıları > intel hdxxxx bölümüne girerek intel olana sağ tıklayıp sürücüye geri dön dermisin.Alta resimde ekliyorum;

usta bunu yaptım çok kötü şeyler oldu. 2 tane ekran kartı var bu pcde. ati radeonu görmüyo artık. nasıl düzeltcem şimdi ben bunu :S

• quote:

quote:

Aygıt yöneticisi > görüntü bağdaştırıcıları > intel hdxxxx bölümüne girerek intel olana sağ tıklayıp sürücüye geri dön dermisin.Alta resimde ekliyorum;

usta bunu yaptım çok kötü şeyler oldu. 2 tane ekran kartı var bu pcde. ati radeonu görmüyo artık. nasıl düzeltcem şimdi ben bunu :S

Kardeşim intel sürücüsüne tıklayıp önceki sürücüye geri dön mü dedin yoksa radeona tıklayıp sürücüyü kaldır mı dedin başka bir mantıklı açıklaması yok bu işin.

Teamviewer yükle olmadı 2 dk gelip halledeyim.

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim intel sürücüsüne tıklayıp önceki sürücüye geri dön mü dedin yoksa radeona tıklayıp sürücüyü kaldır mı dedin başka bir mantıklı açıklaması yok bu işin.

hallettim usta ama hala ekran parlaklıgı değişmiyor. yine de yükleyeblirim team bakabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hallettim usta ama hala ekran parlaklıgı değişmiyor. yine de yükleyeblirim team bakabilirsiniz.

Merhabalar

Verdiğim Linkdeki yazılım ile eksik driverınızı güncelleyiniz. Buraya Tıklayarak Programı indirin. RAR Şifre: by_alpzoom

Not: Açılan Pencerede indir butonunu göremiyor iseniz, sol üstte dosya tıklayıp menü içerisinde indir tıklayınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISOYSOFT -- 30 Mart 2013; 23:49:52 >

• aynı sorunu ben de yaşıyorum w8 den w7 ye geçtim sadece fn tuşunda ve manuel olarak parlaklık ayarlanmıyor :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.