Şimdi Ara

Ekran Oyun Oynarken Ve Normalde Gidip Geliyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Format attırmadan önce bişey yok atırdıktan sonra ekran 1 sn gidip gelmeye başladı acaba sorun nedir bide bunu yüklüyorum bilgisayarda yüklü olmadını farkettim fakat. 7 saattir yükleyemedi.

Sistem Bilgilerim :
    2 GB Ekran Kartı Amd r7 m260
    8 GB Ram
    İntel Core i5 5200U CPU @ 2.20 GHZ 64bit

Yardımınızı Bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: OyeeTR

Format attırmadan önce bişey yok atırdıktan sonra ekran 1 sn gidip gelmeye başladı acaba sorun nedir bide bunu yüklüyorum bilgisayarda yüklü olmadını farkettim fakat. 7 saattir yükleyemedi.

Sistem Bilgilerim :
    2 GB Ekran Kartı Amd r7 m260
    8 GB Ram
    İntel Core i5 5200U CPU @ 2.20 GHZ 64bit

Yardımınızı Bekliyorum

Ekran kartı driverlerini yükledinizmi ? yani cd den değil cd ler ilk çıkıştaki sürümleri yüklüyor internetten resmi sitesinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonso Menendez -- 19 Eylül 2015; 16:43:34 >

• Format Attırmıştım adam yükledimi tam olarak bilmiyorum şuan attığım fotodakini kuruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyeeTR

Format Attırmıştım adam yükledimi tam olarak bilmiyorum şuan attığım fotodakini kuruyorum

Yüklediğiniz taktirde sorun çözülmez ise birde amd nin kendi sitesinden modelinize göre indirip kurmayı deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonso Menendez -- 19 Eylül 2015; 16:55:25 >
  • hiç haraket etmiyo 7 saatir kapatıyorum link atarmısınız. ?
  • Eğer ekran kartı modelini biliyorsanız amd ninkendi sitesine girip ordan sürücüler sayfasına girip uyun mıodeli bulup indirmeniz gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.