Şimdi Ara

Ekran la ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar pc yi 8.1 sürümüne yükselttikten sonra gittim aygıt yöneticisinden ekran kartını güncelleştirdim
    sonra bilgisayar kapandı falan açtıktan sonra hiç bir oyuna girememeye başladım direct3d hatası veriyor çogu ama directx i 5 kere falan yükledim suan sitesinden driver ını indiriyorum neden böyle bir sorunla karşılaşmış olabilirim :(

dell inspiron 5521
    amd radeon hd 8730
    intel graphics 4000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirDamion -- 1 Ocak 2014; 14:12:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SirDamion

merhaba arkadaşlar pc yi 8.1 sürümüne yükselttikten sonra gittim aygıt yöneticisinden ekran kartını güncelleştirdim
    sonra bilgisayar kapandı falan açtıktan sonra hiç bir oyuna girememeye başladım direct3d hatası veriyor çogu ama directx i 5 kere falan yükledim suan sitesinden driver ını indiriyorum neden böyle bir sorunla karşılaşmış olabilirim :(

dell inspiron 5521
    amd radeon hd 8730
    intel graphics 4000

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

bu sayfadan indrip tekrar deneyiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: SirDamion

merhaba arkadaşlar pc yi 8.1 sürümüne yükselttikten sonra gittim aygıt yöneticisinden ekran kartını güncelleştirdim

dell inspiron 5521
    amd radeon hd 8730
    intel graphics 4000

güvenli modda açıp sistem geri yükleme yap
  • internetten amd driverini indirip kurunca duzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop garantisi ile ilgili .
    8 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.