Şimdi Ara

Ekran küçültme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22" ekran kullanıyorum ve bazı oyunlarda zorlandığım oluyor onun için bazı videolarda gördüm ekran üzerindeki bir tuş ile ekranı küçültüyorlar. ama benim ekranımda böyle bir seçenek yok yardımcı olursanız sevinirim.

Ekrankartı : 9600GT
    Ekran: Samsung SyncMaster2233BW

• oyunun cozunurlugunu dusurunce olmazmı? Bende bu konuyu dusunuyodum yenı monıtor alcamda.
  • Çözünürlüğü düşürün oyunun ayarlarından.
  • Hayır onu demiyorum. benim istediğim ekranı 19" şekline sokabilmek yani kenarlar siyah olsun
  • Up
    Up
    Up var mı böyle bir şey ben de arastiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masaüstünde sağ tıklayın ekra çözünürlüğüne girip çözünürlüğü kısın aynı hesap değilmi
  • Belirli monitörlerde var o (bkz. BenQ'nun bazı monitörleri)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle bir ayar vardı ya. Ama naıl yapıyordum hatırlamıyorum
  • bu gün karıştırırken buldum

bazı monitörlerde direk olalar yapılabiliyormuş laptoplarda da yapılabiliyor benim ekran kartı amd

bunu sayesinde amd catalyst in içinden ekran küçültme yeri var gayet başarılı ayrıca tam da istediğim gibi ancak % 10 oranına kadar küçültüyor başarılı diyebiliriz
  • sanırım AMD CC de VGA monitörlerde olmuyor.
  • nfs2de vardı o ayar :)
  • 6 aylık konuyu hortlatıcam ama buna ihtiyacım var. Bu bana da lazım beyler. Ekran kartım AMD değil Nvidia. Monitörüm AOC i2269Vw. Lütfen help
  • nvidia kontrol panelinde ekran boyutlandırma gibi birşey olması lazım ordan no scaling seçerek yapılıyordu hatırladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

nvidia kontrol panelinde ekran boyutlandırma gibi birşey olması lazım ordan no scaling seçerek yapılıyordu hatırladığım kadarıyla

Hocam bi' nebze oldu diyebilirim. Ama istediğim kadar olmadı. Alttan ve üstten 1 cm düştü sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.