Şimdi Ara

Ekran küçüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
22.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz araştırdım çözüm bulamadım. Normal yüksek kalitede tam ekran oynuyorum oyunu ama geçenlerde oyuna girerken oyunu alta aldım. Sonra oyuna geçtim tekrardan. Sağda solda siyah şerit çıktı oyun küçüldü . Hemen hemen yarısına yakın kısım siyah. Oyundaki yazılar karakterler dar uzun şekilde. Çık gir dediler denedim. Oyundaki ayarların hepsini denedim. Başına gelip bu durumu düzelten var mıdır ?

• İlk defa duydum ama Banyo yap geçer
  • Oha ismimi almışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipâhi -- 28 Şubat 2013; 16:58:11 >
  • Yardım ?
  • oyundaki ayarları dene, farklı çözünürlükleri dene işte tek tek. olmadı alt+enter yap
  • Masaüstü çözünürlüğü ile oyun çözünürlüğü aynımı?
  • oyundayken (oyunun içindeyken yani. custom game kurup deneyebilirsin) bir kaç kez Alt + Enter yapmayı dene hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wquantum -- 28 Şubat 2013; 17:42:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ayarlarda pencere tam ekran ve çevçevesiz pencere seçenekleri var belki ordan düzeltebilirsin ( grafik )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

ayarlarda pencere tam ekran ve çevçevesiz pencere seçenekleri var belki ordan düzeltebilirsin ( grafik )

Acaba anladın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

ayarlarda pencere tam ekran ve çevçevesiz pencere seçenekleri var belki ordan düzeltebilirsin ( grafik )

Acaba anladın mı?

evet anladım fark ettiysen "belki düzelebilir " dedim bakmasında yarar var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Acaba anladın mı?

evet anladım fark ettiysen "belki düzelebilir " dedim bakmasında yarar var

Yok dostum bu öyle bi sorun diğil yaşadım farklı bir oyunda ordan biliyorum büyük ihtimalle ekran çözünürlüğü ile oyun çözünürlüğü farklı.

• Bilgisayarın ve oyunun aynı çözünürlüklerde olup olmadığını kontrol et

• Oyuna girdikten sonra Esc tuşuna basıp menüyü açıp görüntüye girip oradan ekran boyutunu (yanlış hatırlamıyorsam sol sıradaki 3. ya da 4. seçenekte) tam ekran yaparak sorununu çözebilirsin...
  • Sipahi S kullanıcısına yanıt
    Oyundayken videos'a gir video options kısmında 3. seçenek windowed mode olmuştur onu fullscreen yap, veya oyun içindeyken ALT GR + ENTER bastıysan windowed olmuştur , bir daha basarsan full screen olur kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BioManiac -- 23 Ağustos 2013; 13:59:03 >
  • Seninki küçükse demek
  • 2 tane Sipahi var lan
  • Geçen ben de oyun yüzdesi dolana kadar face bakayım derken bir tuşa bastım oyun ufacık oldu şöyle hallettim

ESC > Ayarlar > Görüntü > Ekran seçenecekleri var orada > mini ekran > ortala oradan halletmiştim
  • Sorunu çözdüm ama nasıl çözdüm hatırlamıyorum. Gerçek Sipahi benim. Soyadım Sipahi ve son dedelerim son osmanlı askerlerinden .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi

Sorunu çözdüm ama nasıl çözdüm hatırlamıyorum. Gerçek Sipahi benim. Soyadım Sipahi ve son dedelerim son osmanlı askerlerinden .

Demekki digeri süpo bundam sonra :D
    bide dedenler sipahiymisde ,zaten cogu insanin dedesi osmanlid bi mertebedeymis
    mesela benim dedemin babasida rusyaya gonderilen bi ajanmis tutsak dusmus kacmis falan ordan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi

Sorunu çözdüm ama nasıl çözdüm hatırlamıyorum. Gerçek Sipahi benim. Soyadım Sipahi ve son dedelerim son osmanlı askerlerinden .

Demekki digeri süpo bundam sonra :D
    bide dedenler sipahiymisde ,zaten cogu insanin dedesi osmanlid bi mertebedeymis
    mesela benim dedemin babasida rusyaya gonderilen bi ajanmis tutsak dusmus kacmis falan ordan :D

Bizimkiler kankiymiş padişahlarla. Benim dedem cs de ezermiş vezirleri sürmüşler Edirneye.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.