Şimdi Ara

EKRAN KLAVYESİ VE KEYLOGGER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler eger sifre deistirirken ekran klavyesi kullanırsak keylogger bu durumu anlar mı anlamaz mı ?

Keylogger ın calısma sistemi nasıldır ?

cevaplar icin simdiden saolun

• şifre değişirken onu kullan güvenli tabi.
    Keylogger.
    Klavyeden ne yazarsan herseyi kayıt ediyo.yani ekran klavyesini etkilemiyor.(dur)..(tam doğrumu biLmiyom)
  • Eğer bir paralı keylogger ise mutlaka ekran klavyesini bile kayıt eder.Ama bunların çoğu lamer sen ekran klavyesini kullan.
  • trojanları bir kalıba sokmak mümkün değildir bazı trojanlar ip no dan içeri sızıp bilgisayarın açık olduğunda kendisi senin pencereni ve yaptıklarını görür ekran klavyesinin bu trojanlara bir yararı olacağını düşünmüyorum
  • Ekran klavyesi daha güvenli
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheFeLiX

Ekran klavyesi daha güvenli

+1
  • Keylogger klavyenin tuşlarını hafızaya alan bi program senin bastığın her tuşu kaydeder ama ekran klavyesi başka bi program olduğu için onun yazdıklarını tıklayamaz ayrıca en güzel yollardan biri c/p dir. Şöyleki;
    ID:123qwe
    Şifre:000qwe

şimdi siz bi notepad açıp şunu yazsanız 02346132165910fajbaofohqıyweqwıjeklnskbvas

sonrada kopyala yapıştır yöntemiyle teker teker yazarak keyloggerdan kurtulabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladıgım kadarıyla ekran klavyesi de bir onlem

saolun beyler
  • Keylogger kullanan kişi salakmıda bunu çözemesin adam virüsü ürettmiş senin şifren onun köpeği
  • quote:

Orjinalden alıntı: erowerlord

Keylogger kullanan kişi salakmıda bunu çözemesin adam virüsü ürettmiş senin şifren onun köpeği

keylogger i adam üretmiyo ordan burdan bulup atıyor başkasının bilgisayarına.
    diceksinki üretenler yokmu zaten onu üreten adam knightle uğraşmıyor. uğraşırsa ne olur ne ekran klavyesi tanır nede notpad kafaya takarsa kurtuluş yok. fakat hırsızlarda her yere giriyor ama biz kapıyı yinede kitliyoruz. ozaman elimizden geldiğince korumamız lazım ekran klavyesi-antivirüs-spyware-notpad elinizden ne geliyorsa artık.
  • bilgisayarda knight oynamaktan başka hiç bir şey yapmazsan,
    face dahil hiç bir internet sitesine girmezsen,
    hiç birşey indirmezsen,
    güzel bide antivirüs programı yükleyip güncelleme yaparsan,
    kopyala yapıştır şeklinde oyuna girersen hiç bişeycik olmaz....
  • güvenlik için yaptıklarım.

Avg antivirüs, not defteri kopyala yapıştır ve ashampoo firewall en önemlisi bu, knight dışındaki herşeyin internet bağlantısını engelliyorum. Saldırı yapan elemanlar oluyor onların ip adreslerini bile gösteriyor. Tavsiye ederim çok güzel bir program
  • malesef oda guvesiz ınsanın oldugu her yerde hata olurr
  • paralı keyloggerları şurda dursun, ücretsiz bifrost, spynet, biodox, turkojan gibi trojan programlarında bile basitce ekran klavyesi ile girilen herşeyi kaydeden programlardır. Defalarca test eden bir kişi olarak yazıyorum. Kısaca hikaye. O trojanı yedikten sonra daha bir çok şekilde sizden almak istediği bilgiyi alır. Yederki siz o pc de ne şekilde olursa olsun, kullanın.
  • ekranın resmini çekip karşı tarafa yolluyor tavsiyem google'da keylogger üzerine yazılar okuman.
  • arkadaşlar şahsen denedim, ekran klavyesini de okuyor.
  • ben kendi bildiklerimi paylaşayım sizinle..

Paralı keylogger olayında.

sadece Klavye kayıtları değil..

istediğin zaman aralıklarında victim'in bilgisayarının SS yani Screen Shot larını alabilme imkanın var..

ekran klavyesini kullanırken Mouseyi sürüklüyorsun. dolayısıyla 1 saniyede 1 SS alan bir keylog ise şifren yalan format at öyle değiştir bence..

Not : Bu Bilgi Alıntıdır
  • Ekran klavyesinin tabiki faydası var ama bazı trojenlere etki etmiyor
  • ekran klavyesinin bi faydası yok yine şifreni alıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

şifre değişirken onu kullan güvenli tabi.
    Keylogger.
    Klavyeden ne yazarsan herseyi kayıt ediyo.yani ekran klavyesini etkilemiyor.(dur)..(tam doğrumu biLmiyom)

Herkese iyi günler, çok sonradan olaya giriyor olsamda yine de yarar var diye düşünüyorum..

Bir sitede şöyle bir yöntem yazıyordu ve sizinle paylaşmak istedim oldukça mantıklı geldi, ancak yine de kuşkularım var...

Yöntem şu şekilde imiş ;

Kesinlikle 4 farklı keylogger denedim ve oldu :=)
    perfect keylogger-golden keylogger....
    Arkadaslar keyloggerın calısma mantıgı sunlardan ibarettir
    1-)klavyede bastıgın tuslar sırası ile.
    2-)Hangi program calısırken bastıgın
    Hic Bir program kullanmadan keyloggerı atlatabılırsınız

İd:kanka
    sifre:deneme
    dielim
    id yazarken "kan" ı yazıp mause ile sifre e gecip "dene" yazıp tekrar id e gecersek "ka" sifreye "me" yazarsak keyloggerda yazdıklarımız boyle gorunur
    Knight Online Client ----->kandenekame die burda biz sifrei 4 e bölerek yazdık id sifre toplam 11 hane yanı bunları denemeye kalksa nasıl olusur die 5352352352 farklı sey denemesi gerekir yani keyloggerı da atlattık ama siz ben illa sifremi id mi wercem die ıd memet die girer sifreide fpkahrolsun die girerseniz charı unutun !!!
    Kendım buldum arklar !!! Denendi onaylandı !

Yorumlarınızı bekliyorum ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.