Şimdi Ara

## Ekran Kartlarınızı Hazırlayın, 3DMark Vantage 22 Nisan'da Geliyor ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
5.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## Ekran Kartlarınızı Hazırlayın, 3DMark Vantage 22 Nisan'da Geliyor ##

Futuremark'ın merakla beklenen yeni test uygulaması 3DMark Vantage için artık geri sayım başladı. DirectX 10 platformu üzerine kurgulanan dolayısı ile sadece Windows Vista üzerinde çalışacak olan 3DMark Vantage'ın 22 Nisan'da resmen anons edileceği belirtiliyor. Yeni nesil ekran kartlarını ciddi şekilde terletmesi beklenen 3DMark Vantage ön tanımlı test ayarlarının yanı sıra gpu ve cpu için gelişmiş testler ile geleceği de ifade ediliyor. Özellikle Jane Nash ve Calico kod adlı yeni testlerin ekran kartlarını ciddi anlamda zorlayacağı belirtilirken yine yeni eklenen Aeorplanes testinin ise işlemcileri test etmek üzere hazırlandığı bildiriliyor. Ayrıca 3DMark Vantage'ın gelişmiş PPU yani fizik desteğine sahip olacağı da yine gelen haberler arasında ki bu durumun özellikle geçtiğimiz günlerde AGEIA'yı satın alan Nvidia için herhangi bir avantaj yaratıp yaratmayacağı lansmanı takiben yapılacak testler ile netleşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 17 Nisan 2008; 21:24:47 >

• Bu oyunu sabırsızlıkla bekliyordum 1 seneden beri. Hayırlı olsun :P
  • Ahhh birde 22 nisan da indirimler olsaydı şöle off offf hala indirim bekliyoruz
  • Hadi herkese hayırlı olsun

Gelsin artık ta bi VANTAGE oynayalım
  • vantage için vista kurmam,kuranıda ayıplamam
  • expander e müjde desene
  • 3DMark testleri bana anlamsız geliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alakam olmaz Vista ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: Locker

3DMark testleri bana anlamsız geliyor...

neden anlamsız geliyor biraz açıklasan
    bence ekran kartı testinde 3dmarktan başka test tanımam
    gerisi test sayılmaz yok oyun testiymiş bunlar tamamen optimizasyonlu olduğu için hiçbir zaman gerçek değerleri vermez
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Wanted

gerisi test sayılmaz yok oyun testiymiş bunlar tamamen optimizasyonlu olduğu için hiçbir zaman gerçek değerleri vermez

Gerçek değer nedir, The Wanted?

Gerçeklik kavramını açıklar mısınız?

Ha bir de, 3DMark için özel optimizasyonların olmadığını nereden biliyorsunuz? Şirket logosu olmadığı için mi bu anlamı çıkardınız?

Aynı seriden, aynı mimarîli kartlar arasında, 3DMark başarımından alâkasız oyun başarımları görülüyor. Siz kendinizi kandırmaya devam edin, 3DMark ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Nisan 2008; 19:12:13 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Locker

3DMark testleri bana anlamsız geliyor...

Sen ekran kartını 3Dmark oynamak için vermiyorsun sonuçta... Oyun oynamak yada rendering için alıyorsun... O zaman kullanacağın alandaki performansı daha önemli...

• Şu 8800 Ultra'nın bile 3600 küsür puan aldığı uygulama mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Gerçek değer nedir, The Wanted?

Gerçeklik kavramını açıklar mısınız?

Ha bir de, 3DMark için özel optimizasyonların olmadığını nereden biliyorsunuz? Şirket logosu olmadığı için mi bu anlamı çıkardınız?

Aynı seriden, aynı mimarîli kartlar arasında, 3DMark başarımından alâkasız oyun başarımları görülüyor. Siz kendinizi kandırmaya devam edin, 3DMark ile.

birincisi bikere oyunların optimizasyon içermediklerini söyleyecek biri varmı aramızda yok. çünkü içeriyo.
    ikincisi 3dmarkta geçilen 9800gx2 oyunlarda nasıl geçiyo çünkü 3dmarkta optimizasyon yok.
    gerçek değer aynı frekans aynı platformla iki ekran kartını 3dmarkta test edersin gerçek değeri alırsın.
    saygılar sevgiler ...

• 780g ile 1 puan alınır.
  • Vista mı
  • Boyutu kaç gb olur acaba?
    Bir de 7600 GT açmaz bunu.
  • 3D MARK ı kullanırım ama benim için sadece bir ölçektir!!! eğer 3d marka önem verseydim 4 çekirdekli bir işlemçi alırdım ama oyunları oynuyorum 3d markı değil gerçek olan bu herkes bunu yapıyor o yüzden şu an oyunlarda gerçek başarıyı bence çift çekirdek sağlıyor o zaman çift çekirdeğe devam haaa bu arada 3d marka bakarım ama sadece bir ölçek olsun diye!!! ve bu cıkan yeni 3d markıda sabırsızlıkla bekliyorum benim çekirdek çift olduğu için yine en üst seviye başarıyı vermiyecektir ama bu sadece bir puan
  • ben daha 06dan adam gibi performans alamışken bu geldi :)
  • Cümleten geçmiş olsun herkese..:)
  • çıkdı çıkacak az kaldı bu ne yaw adamlara bak ama sulandırdılar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.