Şimdi Ara

Ekran kartının belleği sıfırlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bios değişti.Değiştikten sonra oyunlar açılmamaya başladı sadece bir oyun açıldı o da demoydu ve açılırken bellek yetersiz gibi bişi yazmıştı.Sonra farkettim ki dx tanı aracında ekran bölümünde aygıt kısmında yaklaşık toplam bellek yok ve sürücüler kısmında vdd yok olarak gözüküyor.Hemen biosu değiştirdiğim yeri aradım ekran kartını tak çıkar o olmazsa kaldır tekrar yükle o da olmazsa format at dedi, hiçbiri olmazsa bize getir dedi.Ancak şuan servise götürecek vaktim yok.Ben de söylediklerini yaptım ancak hiçbir şey değişmedi.
    NOT:Ekran kartım ati radeon 9200
    Ben de size sorabileceğimi düşündüm.VE şu an cevaplarınızı bekliyorum.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solomonn -- 9 Temmuz 2006; 16:22:07 >

• Hala cevabınızı bekliyorum...
  • karışık bir soruna benziyor driver bios ile düzelmediyse + kartının garantisi var sanırım götür onlar baksın

ilk defa böyle bir sorun ile karşılaşıyorum genelde driver yüklü değilse ekran kartının özeliklerini yazmaz ama sen yükledim diyiyorsun

donanımsal bir sorun sanırım götür servise

kolay gelsin
  • değişik bir sorun benim başımada benzer bir(tam benzemesede) sorun gelmişti ati driver ı yükleğim halde driver yüklenmemiş gibi oluyordu resetlediğimde softmod driver yüklemekle sorun hallolmuştu bir deneyebilirsinwww.techpowerup.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyw@lker -- 9 Temmuz 2006; 18:58:04 >
  • anakarttaki bios yandığı için değiştirildi.Ekran kartında bir sorun yoktu . Bios değişikliğnden dolayı ayarlarda bir sorun olmalı .BU ayarları nerden nasıl yaparım
  • biosu default yap o zaman öyle dene
    ondan olacağını sanmam ama
  • arkadasım cok deli bir sorun adamı aşırı sinir yapıyor bilg. bi cs yi açıyor software modda,bağdaştırıcı da fln hep yok diyor değilmi?ben atiflash tan 9600pro biosu yüklemiştim üstündeki biosu sildim fakat,biosu sil orjinal biosu yada şu ankini yükle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı çalışmıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bios nasıl default lanır anlatabilirmisiniz?
  • Kartının eski biosuna geri dön.Orijinal bios sorunlu olsada kullanın.bende yükledim bios kart şimdi serviste.Elleşmeyin kartınıza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.