Şimdi Ara

Ekran Kartını Takınca PC Açılmıyor ( çözüldü )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir kaç gündür bu sorunun çözümüyle uğraşıyorum. Bir gün bilgisayarı kapadım sonradan açınca görüntü gelmedi. Daha sonra ekran kartını çıkarınca, mönütöre görüntünün geldiğini farkettim. Onboardda çalışıyor yani bilgisayar şuan. Ekran kartını nasıl çalıştırabilirim tekrar? Şimdiden teşekkürler.

Bu arada araştırdıklarıma göre, Biostan ekran kartı boot seçeneğini Onboarddan PCI-eye getirmem lazım ama Biosda öyle bir seçenek yok. Anakartım Asus M4A78LI-M LE, ekran kartı da Sapphire Radeon 6770 1gb gddr5.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: kiralik kettle

Merhabalar bir kaç gündür bu sorunun çözümüyle uğraşıyorum. Bir gün bilgisayarı kapadım sonradan açınca görüntü gelmedi. Daha sonra ekran kartını çıkarınca, mönütöre görüntünün geldiğini farkettim. Onboardda çalışıyor yani bilgisayar şuan. Ekran kartını nasıl çalıştırabilirim tekrar? Şimdiden teşekkürler.

Bu arada araştırdıklarıma göre, Biostan ekran kartı boot seçeneğini Onboarddan PCI-eye getirmem lazım ama Biosda öyle bir seçenek yok. Anakartım Asus M4A78LI-M LE, ekran kartı da Sapphire Radeon 6770 1gb gddr5.

Ekran Kartın biosta gözüküyormu? Gözükmüyorsa Ekran kartı yanmış olabilir çünkü ekran kartını çıkarın ca pc açılmış anladığım kadarıyla söylediklerim doğru deilse biraz daha detaylı anlatırmısın???

• Hayır, ekran kartı takılı olunca ekrana hiçbir görüntü gelmiyor. Biosa da giremiyorum yani. Sinyal yok filan da demiyor. Ama fan dönüyor.
  • Onboard da ekran takili kalsin ekran kartini takin goruntu alabiliyor musunuz bunu kontrol edin. eger onboardda goruntu alabilirseniz sizin asus oldugundan gp0 gibi birseyler olmasi lazim ekran karti seciminizin. peg yada pci-e olmayabiliyor asuslarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Onboard da ekran takili kalsin ekran kartini takin goruntu alabiliyor musunuz bunu kontrol edin. eger onboardda goruntu alabilirseniz sizin asus oldugundan gp0 gibi birseyler olmasi lazim ekran karti seciminizin. peg yada pci-e olmayabiliyor asuslarda.

Pci-e kartlar, eminim. Zaten onboarda takıyorum monitörü yani ekran kartının girişine takmıyorum. Monitörde bir tek VGA var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralik kettle -- 29 Ocak 2013; 0:22:42 >
  • Arkadasim kartlarin bende pci-e oldugunu biliyorum biosta pci-e yada peg bulamazsin. IGPX GPX0 gibi ibareler ekran karti secimini gosterir.... GPX0 pci-e x16 1. slotu gosterir... bu bios ayari.

Eger ekran kartini taktiginda onboarddan goruntu alamiyorsan vga cikisini ekran kartina takarsin ekranin.. eger ekran gelmiyorsa birseyler eksik yada yanlis demektir.
  • Tamamdır sorunu çözdüm Dvi çıkışını Vga'ya çeviren aracı kablodaymış sorunlar. Yardım eden herkese teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.