Şimdi Ara

EKRAN KARTINI TAKINCA MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GELMİYOR BİP SESİDE YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cümleten selamın aleyküm öncelikle,
    Şimdiden benim sorunum ile uğraşanlara teşekkür ederim.
    Benim nvidia gf9800 ddr3 1gblık ekran kartım var. Bunu kasaya bağlamadan onboard ile pcyi açabiliyorum ve hiçbir sıkıntı olmadan kullanıyorum. Fakat bildiğiniz üzere ekran kartı olmadan pek çok şey yapılmıo (Oyun oynamak vs..) ekran kartını kasaya takıp bağladığımda görüntü gelmiyor. Açma tuşuna bastığımda bip sesi gelmiyor ve pc öyle kalıyor. lütfen yardım edin sorunuma. Şimdiden yardım edenlerden allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MASTERONPC -- 29 Ağustos 2014; 18:40:47 >

Orijinalden alıntı: MASTERONPC

arkadaşlar cümleten selamın aleyküm öncelikle,
    Şimdiden benim sorunum ile uğraşanlara teşekkür ederim.
    Benim nvidia gf9800 ddr3 1gblık ekran kartım var. Bunu kasaya bağlamadan onboard ile pcyi açabiliyorum ve hiçbir sıkıntı olmadan kullanıyorum. Fakat bildiğiniz üzere ekran kartı olmadan pek çok şey yapılmıo (Oyun oynamak vs..) ekran kartını kasaya takıp bağladığımda görüntü gelmiyor. Açma tuşuna bastığımda bip sesi gelmiyor ve pc öyle kalıyor. lütfen yardım edin sorunuma. Şimdiden yardım edenlerden allah razı olsun.

sorunlu olduğu aklına geldimi ?

Orijinalden alıntı: MASTERONPC

evet aklıma geldi ama kartı uzun süredir kullanmıyorum ve kartın fanı hızlıca dönüyor @bjk__murat

o zaman arkadaşından felan bulabilirsen başka kart bul dene açılırsa üzgünüm mefta olmuş diğeri.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.