Şimdi Ara

ekran kartını kurtarmak isteyenlere bi faydam olsun FIRINLAMA MI KURUTMA MI CEVABI İÇERDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zotac 880gt amp ekran kartını 3 yıldan fazla bir süredir kullanıyordum taki geçen aya kadar.Artık oyunları açınca pcyi kitleyip çizgi çizgi yapıor ve pcden alarm sesi geliyordu.İnternette çok araştırdım bu tarz sorunlarda genelde fırınlama metodu dediğimiz fırına ekran kartını atıp ısıtma yöntemi tavsiye edilmiş.Derinlemesine araştırma yaptığımda fırınlamanın çok riskli olduğunu alternatif başka bir yolun olduğunu öğrendim.SAÇ KURUTMA MAKİNASIYLA ISITMA.evet arkadaşlar ekran kartının fanını söküp alüminyum folyoyla kaplıyıp sadece işlemci kısmını açık bırakıyorsunuz.Sıradan bir saç kurutma makinasıyla(bendeki saç kurutma makinası 10 yıllık rowenta idi 70derece sıcaklık yazıyodu üstünde son kademede 10dakika tuttum.Soğumasını bekledikten sonra birgüzel termal macunu bütün chiplerin üstlerine sürdüm.Fanı tekrar takıp pcye monte ettim.Sonuç:ekran kartı eskisinden iyi oldu.Nasıl daha iyi oldu diyeceksiniz lolde (leauge of legends online görüntüsü güzel bir oyundur)bazen hafif kasma yapardı ilk açılışta ama şimdi yapmıyor ayrıca macunun da büyük faydası oldu başlangıç sıcaklığı 75 derece olan ekran kartı artık 55-60larla başlıyor.Aklıma geldikce geçen zamanı ve durumunu yazacağım ama şuan gayet iyi:) Bu aradahttp://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm bu konudaki tüm arkadaşlara teşekkürler araştırmamda oralardan okuduklarım etkili oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfear -- 26 Aralık 2013; 23:59:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.