Bildirim
Ekran Kartını görmüyor.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up _____________________________ Gaz Fren Şanzıman Halim Duman -
ekran kartınızın işletim sisteminize uygun marka modeline ait yazılımı internetten indirip yükleyiniz. _____________________________ -
Olmadi maalesefquote:
Orijinalden alıntı: spysoul
ekran kartınızın işletim sisteminize uygun marka modeline ait yazılımı internetten indirip yükleyiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gaz Fren Şanzıman Halim Duman -
hocam ne tarz bir hata veriyor acaba? _____________________________ -
anakartın pcı slotu arızalı olabilir.benim bir defa başıma geldi.alternatif pcı slotu varsa değiştiriniz. _____________________________ RYZEN 5 5600X ** MSI B550 Tomahawk ** Trident Z argb 2x16=32gb 3600mhz cl16 ** Msi RTX 3060 Gaming Z ** Sandisk extreme 500 gb gen3 **James Donkey JD1000 PRO ** Thermaltake 1050 Watt Platinum ** Corsair h100i olatinum**Corsair Cristal 570X ** Asus TUF VG27BQ**MSi GK30**MSİ GM50**Steelseries Qck+ -
hata vermiyor driver'ı yaptıktan sonra yeniden başlattığımda siyah ekran geliyor başlangıçta f8 yaparak sistem onarmasına gidiyorum _____________________________ Gaz Fren Şanzıman Halim Duman -
Deneyeceğim sağ olunquote:
Orijinalden alıntı: callofdutyf
anakartın pcı slotu arızalı olabilir.benim bir defa başıma geldi.alternatif pcı slotu varsa değiştiriniz.
Maalesef yine olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkillsFor -- 28 Ağustos 2018; 19:19:14 >_____________________________ Gaz Fren Şanzıman Halim Duman
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X