Şimdi Ara

Ekran kartını bir alttaki slota taksam olur mu? (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. MSI z77a-g45 anakartım var ve çok memmunum.

Zotac gtx 680 AMP! ekran vartım var. Bu ekran kartını 2. pci slotuna taksam herhangi bir performans kaybı yaşar mıyım? Çünkü kart 3 slotu birden yutuyor ve ses kartını en üstteki pci-e1 slotuna takmayı düşünüyorum. Aralarında ne kadar boşluk olursa o kadar iyi diye düşündüm.

Ya da ekran kartını 1. pci slotuna takıp ses kartını hemen üstteki slota mı taksam? Bildiğim kadarıyla anakartım iki slot için de 16x destekliyor. (emin değilim)

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şema burada

Ekran kartını bir alttaki slota taksam olur mu? (SS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulphur -- 28 Mayıs 2013; 16:29:47 >

• takabilirsiniz ama ekran kartı 16x yerine 8x çalışacaktır.8x ile 16x arasında çok fark olmasa da performansı bir miktar düşürecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

takabilirsiniz ama ekran kartı 16x yerine 8x çalışacaktır.8x ile 16x arasında çok fark olmasa da performansı bir miktar düşürecektir

dostum yanlış bilgi vermeyelim .sli yada cfx de x8 hızına düşüyor.2.slotada taksa fark olmaz
  • Şu an için SLI düşünmüyorum. Ama ileride 2. bir gtx 680 takarım diye düşünüyorum.

O halde ses kartını hemen ekran kartının üstüne taksam bir problem olmaz sanırım?
  • ekran kartinin yerini degistirmeden ses kartini takabilirsin aslinda.ses kartiyla ekran kartinin sirtinin yan yana olmasinda bir sakinca yok.
  • hocam 2 slotada takabilirsiniz sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkknight02

quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

takabilirsiniz ama ekran kartı 16x yerine 8x çalışacaktır.8x ile 16x arasında çok fark olmasa da performansı bir miktar düşürecektir

dostum yanlış bilgi vermeyelim .sli yada cfx de x8 hızına düşüyor.2.slotada taksa fark olmaz

ben maximus v gene anakart kullanıyorum ve kartı ikinci slota taktığımda 8xde çalışıyor.tek kart için konuşuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek kart X16 hızında çalışsa bile eğer ikinci kartın takıldığı slot X16 değilse her iki kart da X8 hızlarında çalışmaya başlayacaktır ve bu performansı bir miktar düşürecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.