Şimdi Ara

Ekran kartındanmı kaynaklanır bu sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı açınca ekranda titremeler,sallanmalar oluyor.Yeniden başlatana kadar düzelmiyor.Her yeniden başladığındada düzeliyor.Bu neyden kaynaklanıyor olabilir?Bu arada düzeldiği taktirde PC yi kapatana kadar birşey olmuyor.Avast virüs programı kullanıyorum 2 tane virüs bulaşmış dosya olduğunu söylüyor.Acaba virüs böyle bir sorun çıkarırmı?Ayrıca bilgisayarımda program-oyun vs.yüklemeleri yavaşladı.Çok yavaş yüklüyor programları.

Böyle bir sorunla karşılaşan varsa lütfen yardım etsin.

• bi ara titremeler bende de oluyodu ama bendeki monitörden kaynaklanıyordu monitörün yanında hoparlör varsa çeksen ii olur monitöründe şok özelliği varsa onu çalıştır markası ne?
  • bende logitech Z-5500 var yanında 3 hoparlör altındada subwoofer var ama aylardırardım etsin ya. böyle duruyordu hoparlörler.Ondan olduğunu sanmıyorum.modeli PHILIPS 190X6FB.Virüsten böyle bir sorun olmazmı?
    Benim aklıma tek gelen bu.Dediğim gibi installar set uplarda çok yavaş yükleniyor.

Lütfen bilen varsa yardım etsin.Yoksa basıcam formatı yine.Yedek alınması gereken 13 gb dosya var ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.