Şimdi Ara

Ekran Kartından Parça Çıkarılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paneldeki kartı kullanıyorum zotac GTS 250 amp edition bunu aldım bir bilgisayarcıya taktırdım fakat psu yetmedi bir giriş boş kaldı psu dan gelen ikinci bir kablo lazımdı adamlar 600-700 üzeri wattlık yeni bir psu alman lazım dediler tam çalışması için bende önemsemedim bıraktım öyle, şuanda sorunsuz çalışıyor fakat dün temizlerken bilgisayarı o boşta kalan parçanın olmadığını farkettim, o bilgisayarcıya psu yandığı için kasayı birkaç kere götürdüm acaba psu değştirirken bu işine yaramaz diyip o girişi söktüler mi? 8 li sanırım giriş yeri yani oradaki parça sökülüp takılabilir birşey mi?

• o kartta 8pın power gırısı var 6 pın ıle calıstırman uzun vadede mutlaka sıkıntı yaratıcaktır elındekı power de ıse tek 6 pın cıkısı var sanırım 2pın power cıkısı donusturucu ıle saglandı ıse bu cıkarılmıs olabılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *666* -- 13 Nisan 2011; 17:58:07 >
  • cikarilabilirde takilabilirde.
  • şu haliyle yüksek bir psu alsamda fayda etmez yani? peki o parça bulunabilir mi?
  • genelde ekran kartıyla bırlıkte verılır ust model psuların ustunde zaten olur olmadı pc parcaları satan yerlerde bulunabılır resımdekı gıbı bır kablodur

• bahsettiğim parça şu

bu resim gtx260 dan ama bendeki gts 250 de de böyle idi diye hatırlıyorum tabi yanlış hatırlıyorda olabilirim

şimdiki hali

psu yandı sonraki taktıklarıda en ufak yüklenmede pc yi kapatıyordu 2 kere değştirdim psu yu o yüzden mi böyle bir değşikliğe gittiler anlamadım yada ben yanlış hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thend -- 13 Nisan 2011; 18:43:43 >

• kartın zotac GTS 250 amp edition ıse tek 8 pın olmalı . sanıyorum sen yanlıs hatırlıyorsun veya kartınımı degıstırdıler acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ekran kartı yanmış mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

kartın zotac GTS 250 amp edition ıse tek 8 pın olmalı . sanıyorum sen yanlıs hatırlıyorsun veya kartınımı degıstırdıler acaba?

bilmiyorum ama kartta boş yer kaldı diye hatırlıyorum hani 700wat felan alman gerek tamamen çalışabilmesi için dedi adam onun için giriş yeri boşta kaldı diye hatırlıyorum taktıklarında başlarındaydım çünküama 8 pinde şuanki halinde boş yer yok, şuanki halinde yinede tam çalışmazmı? yani 600w alsam etki edermi ?
  • suankı powerın marka modelı tam olarak nedır ? kartında 8 pın gırıs var ve bu 8 pınde dolu ıse powerınde cok dusuk degılse sorun yok
  • aopen 350w sanırım modelinden emin değilim
  • Kartını değiştirmişler sanırım, yaptığın test veya kartın bilgilerinin olduğu bir belge,dosya varsa kıyasla.
  • belge felan varmı yarın bir araştırayım ama pek olduğunu sanmıyorum yinede bakacağım ortalığa ki zaten fazla kullanmadan yandı psu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.