Şimdi Ara

Ekran kartından anlayanlar bi baksın !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sapphire R7 240 GDDR3 4GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
    Bu kart ile yeni oyunlar iyi bir şekilde açılırmı yeni ekran karrtı alıcam da yarım ederseniz sevinirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-240-gddr3-4gb-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#ozellikler

• quote:

Orijinalden alıntı: YsN1422

Sapphire R7 240 GDDR3 4GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
    Bu kart ile yeni oyunlar iyi bir şekilde açılırmı yeni ekran karrtı alıcam da yarım ederseniz sevinirim.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-240-gddr3-4gb-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html#ozellikler

İşlemci güç kaynağı nedir? Bütçe ne kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kart çöp maalesef. Bellek boyutuna aldanmayin.

• bütçe 350 tl işlemci i3 ve pc masaüstü yardım ederseniz bi kaç öneride bulunursanuz sevinirim.
  • Nvidia da olur amd de yeni oyunlarda sıkıntı çıkarmayacak bişey olsun

• Lütfen bikaç kart önerin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malesef o fiyat seviyesinde alabileceğiniz daha iyi bi kart yok .
  • Neden AMD istemiyorsun anlamıyorum 350TL'ye daha iyi bir kart bulamassın senin işlemcin ve R7 260X GTA5 high ayarlarda 25+ fps oynayabiliyosun

https://www.youtube.com/watch?v=kHymVg64qMw Buyur buda kanıt
  • peki işlemcim i3 ekran kartı ile bir sorun olurmu? yani ekran kartını pc!im desteklermi? neye göre ekran akrtı seçmeliyim ? bunada bi yardım ederseniz sevinirim.
     Ekran kartından anlayanlar bi baksın ! Ekran kartından anlayanlar bi baksın !

• hiç bir sorun olmaz takabilirsin ama güç kaynağın sorun çıkarabilir kaç watt ?
  • tam bilmiyorum nasılk öğrenebilirim? bildiğim kadarıyla kasayı açmam gerekiyo .ya birde bu ekran kartı r7 260x oyunlarda iyi bir performans verirmi bazıları vermez diyor bazıları iyi diyor çöp diyen var high da açar diyen var yani her kafaddan bir ses artık bi son noktayı koyarmısınız ?
  • Bak kardeşim o kart çöp falan değil kim demisse ya cahil yada salak orta segmentte iyi birt karttır attıgım linkteki videoyu izlediysen gormusundur oynanabildigini gta 5 optimizasyonu cok iyi bir oyun olmus soylenenlere gore hani senide anlamıyorum 350 liraya sıfır daha iyi bir kart bulamassın bi kaç ayar kısarak 30+ fps alırsın
    High ayarda oynucam diyorsanda mlsf bütceni arttırman gerekecek.

Güc kaynagindan cok anlamıyorum konu acıp sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenith X -- 18 Nisan 2015; 22:08:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.