Şimdi Ara

EKRAN KARTINDAN ANLAYA BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki fotoğrafta verdim. Ekranı kartını değiştirip Nvidia GeForce GTX 660 taktırmayı düşünüyorum. Çünkü mevcut ekran kartım yeni nesil oyunları oynatmakta güçlük çekiyor. Sizce taktıracağım ekran kartı son çıkan oyunları rahat oynatır mı? Yada şu an ki Bilgisayarımın sitemiyle vb. uyumlu olur mu?

ARKADAŞLAR PSU 300 WATT

Teşekkürler...
     EKRAN KARTINDAN ANLAYA BURAYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkaya2001 -- 1 Haziran 2014; 14:10:47 >

• Resim açılmıyor.Bi bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HappyScot kullanıcısına yanıt
    Düzelttim açılıyor.
  • Psunun voltajı soylermisiniz?

• GTX660 son çıkan oyunları mesela Watch_Dogs ultrada oynatamaz highda rahat oynatır ama.GT420 ile farkını çok görürsün.
  • Ben olsam atiye yonelırdım.Amd 7950 işini rahatlıkla gorur bana gore.

• alkaya2001 A kullanıcısına yanıt
    Psunun 300 400 W yazan yeri varya sayılar olan orayı çek konuya ekle psu yetiosa tavsiyem

Sapphire r9 280 580 TL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun psu mu ekran kartı mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alkaya2001 A kullanıcısına yanıt
    Psu modelini yaz. Psu sorunu yaşarsan GTX 750Ti'ı da düşünebilirsin. Ek güç girişi istemeyen modelini..
  • Su an disardayim eve gelince gonderirim PSU'yu
    Teşekkürler yeniden

• Yeni cıkan bir çok oyun cozunurluk yanı ultra oynamak için 3gb ve ustu ram isitiyor.Bu bana gore sacmalık illa adamlara yeni kart aldırcaklar sana tavsiye 3gb 256 bitden ahşagı alma oc da alınabilir.

• PSU modelini veya kaç watt olduğunu öğrenmem içi kasayı sökmem şart mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkaya2001 -- 31 Mayıs 2014; 14:52:40 >
  • hocam pcyi set olarak aldın herhalde. o sistemle daha yüksek kartları da kullanırsın. fakat pcyi set halinde almışsın sanırım yoksa o pcye casper dışında pek çoğu o monitörü vermez :D çözünürlüğün 1360x768 ve bu çözünürlükten vazgeçip iyi bir monitöre geçmeyeceksen gtx660 / hd 7850 hatta hd6870 gtx560/570 bile o monitörde oyunları uçuracaktır.

ileride 1920x1080 monitöre geçerim diyorsan 7870 veya 660ti den aşşağısını almamaya çalış. ama o çözünürlükte çoğu kart uçurur oyunlarda sistemini haberin olsun :)
  • Teşekkürler yardımınız için. GTX 660 taktırmam içın PSU en az kaç watt olmasi gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: alkaya2001

Teşekkürler yardımınız için. GTX 660 taktırmam içın PSU en az kaç watt olmasi gerekiyor?

Sisteminizi yazsanız komple?

• Konuda paylaştığım fotoğraf yeterli değil mi

• quote:

Teşekkürler yardımınız için. GTX 660 taktırmam içın PSU en az kaç watt olmasi gerekiyor?

ben senin yerinde olsam 700 750 civarı bi psu alırım kafamda psu olayını bitiririm iler kart degiştirirsen yetermi yetmezmi diye düşünmem
  • Evet haklisin ama zaten butcem 470 TL civari 750wattlik psu lar 250 lira civari ekran kartina param yetmez. Bu arada psu kasanin ne tarafinda bulunuyor ona gore kasayi sokecegimde

• KONUYS PSU KAC WATT OLDUĞUNU EKLEDIM.

• quote:

KONUYS PSU KAC WATT OLDUĞUNU EKLEDIM.

Bütçe ?

• 470 TL
    NVIDIA GEFORCE GTX 660 almayı düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.