Şimdi Ara

Ekran kartındaki problem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler . Elimde bulunan X1550 ekran kartımı bilgisayara takıp çalıştırdığımda görüntü vermiyor . Fan falan dönüyor ama yinede görüntü vermiyor . Birkez oynatığımda geldi ama tekrar aç kapa yaptığımda oda gitti . Birde bilgisayarın tüm fanlarını çektim . Ekran kartının fan sesi yanında garip bir ses daha geliyor . Ekran kartından geldiğini tespit ettim o sesin ekran kartı fanı ile alakalı ama fan sesi değil bundan eminim .

Sistemime gelecek olursak .
    Msi G31M anakart
    3GB ddr2 667 ram
    Q6600 işlemci stock halde
    Vs550 güç kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouzqan -- 12 Ocak 2015; 19:14:18 >

• kart saglam mi diye baska bir makineye takip denemen lazim o zaman belli olur hakkin rahmetine kavusmus mu yoksa senin sistemde mi calismiyor diye.
  • Yarın bakacağım hocam başka denemem gereken bir şey var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Yarın bakacağım hocam başka denemem gereken bir şey var mı ?

yarin karti dene baska bir seye gerek yok simdilik deneme sonucuna gore bakilir baska makinede de calismazsa firinlama diye bir yontem var onu deneyebilirsin.calisirsa sisteminde bir seyler var demektir onun da pek cozumu olmuyor.karttan fan sesi haricinde ses geliyor demissin elektrik aksamindan ses gelebilir ekran kartlarinin ama genelde oyun oynarken gelir acilista degil.yani o ses bozuldugu anlamina gelmeyebilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm
  • Hocam ilginiz için teşekkürler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

İyi günler . Elimde bulunan X1550 ekran kartımı bilgisayara takıp çalıştırdığımda görüntü vermiyor . Fan falan dönüyor ama yinede görüntü vermiyor . Birkez oynatığımda geldi ama tekrar aç kapa yaptığımda oda gitti . Birde bilgisayarın tüm fanlarını çektim . Ekran kartının fan sesi yanında garip bir ses daha geliyor . Ekran kartından geldiğini tespit ettim o sesin ekran kartı fanı ile alakalı ama fan sesi değil bundan eminim .

Sistemime gelecek olursak .
    Msi G31M anakart
    3GB ddr2 667 ram
    Q6600 işlemci stock halde
    Vs550 güç kaynağı

Birkez oynatığımda geldi ama tekrar aç kapa yaptığımda ....... Neyi oynattınız söküp taktığınıza göre az da olsa donanım bilgisine sahipsiniz tüm fanları kapattığınızda kulağınızı yaklaştırın ekran kartından ses geliyorsa rahat anlaşılır. Evet başka sistemde denemelisin ama ekran kartının yuvasına tam otruduğundan güç girişi varsa (eski gerçi büyük ihtimal yok) güç girişinden de emin olun. Önerebileceklerim bunlar.

• Meandroslu kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap verdiğiniz için teşekkürler . Ama sesin ekran kartından geldiğinden eminim. Fanları falan denedim . Sisteme HD 4450 ekran kartı taktım çalıştı . Hiç ekran falan gidip gelme durumuda olmadı . Ekran kartında problem olduğu kesin gibi ama denemek için imkanım olduğundan mutlaka deneyeceğim . Güç girişi 2 kartta da yok .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Bozuk Görüntü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.