Şimdi Ara

Ekran kartımla ilgili sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım da hiçbir sorun yokken birgün rainbow six siege girdim. Oyun başlayınca ekranda görüntü gidip gelmeye başladı. Sonra denemek için başka oyuna girdim onda bir sorun yaşamadım. Fakat birkaç gün sonra witcher 3 oynarkende görüntü gitti ve pc dondu hiçbirşey yapamadım. Sonra bende win10 yükledim sıfırdan tüm sürücüleri sorunsuz kurdum fakat bu seferde pc hiç açılmıyor resimlerdeki gibi kalıyor. Sorun acaba ekran kartında mı yoksa yazılımsal mı?
     Ekran kartımla ilgili sorun Ekran kartımla ilgili sorun Ekran kartımla ilgili sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• nobidik kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını kokladınmı hiç?
  • Owwshet kullanıcısına yanıt
    Kokladım ama bir yanık kokusu yoktu çıkarıp takıtım vidalarını sıktım temizledim ama sonuç aynı

• Sorun ekran kartında gibi. Ek olarak ramleri çıkartıp farklı slotlara takıp deneyin.
  • cool1st kullanıcısına yanıt
    Onuda yaptım

• Ekran kartının garantisi biteli 1 ay oldu ne yapsam tamir mi ettirsem yenisini mi alsam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Sorun psu mu ekran kartı mı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Garanti bitti ise hıc ugrasma yenısını al.Benımde dun bıttı ekran kartının garantısı sans kı ekran kartı ısınmaya basladı artık bılınclı bır sekılde boyle seylerın planlandıgını dusunuyorum.
  • Owwshet kullanıcısına yanıt
    İşlemcim fx8320 anakart m5a97 ekran kartı gtx780 idi. Acaba direk ekran kartı mı alsam yoksa bulaşmışken anakart ve işlemciyide değiştirip darboğaz olayıyla hiç uğraşmasam mı?

• Kartı fırınlama yolu gözüktü
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Acaba bu fırınlama efsane mi yoksa hakkaten işe yarar mı

Eğer kart temelli bozulmamışsa evet yarıyor (gtx560 üzerinde denedim. kart 2 ay daha yaşadı )
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacker

Eğer kart temelli bozulmamışsa evet yarıyor (gtx560 üzerinde denedim. kart 2 ay daha yaşadı )

Şimdi tekrar format attım sorunsuzca açıldı driver yükleyip yeniden başlatınca aynı sorun yine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet. Kartınızın bellekleri uçmaya başlamış. Fırınlama için bu konuya bakın :https://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm

Şimdiden söyleyeyim, fırınlama sonucu kartınız 1-2 belki 3 ay daha sorunsuz çalışabilir, veya fırınlama sonrası komple ölebilir. Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum

Ama zaten bu halde kullanamayacağınıza göre bence denemeye değer
  • quote:

Evet. Kartınızın bellekleri uçmaya başlamış. Fırınlama için bu konuya bakın :https://forum.donanimhaber.com/m_42907844/tm.htm

Şimdiden söyleyeyim, fırınlama sonucu kartınız 1-2 belki 3 ay daha sorunsuz çalışabilir, veya fırınlama sonrası komple ölebilir. Herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum

Kesinlikle değer

• quote:

Güvenli modda çalıştırmaya çalıştım komut sisteminden ama güvenli modda bile aynı sorunu verdi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.