Şimdi Ara

Ekran kartımı yaktım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 dakika önce ekran kartımı yaktım sanırım bir anda bilgisayar dondu ekranda çizikler oldu ve bilgisayar kendine reset atmaya başladı sürekli. Bende çıkardım kartı ve anakartın vga'sını kullanıyorum. League of legends falan giriyor sıkıntı yok oynayabiliyorum sadece aynı verimliliği alamıyorum. Bilgisayarcıya aradım sordum aynı şeyleri söyledi anakarta birşey olmaz falan fakat bir arkadaşıma sordum anakartı zorluyorsun tamamen yakarsın dedi sizce öyle bir söz konusu olabilir mi anakartın yanması ?

Bilgisayarımın Özellikleri;
    İşlemci: Intel Core 2 DUO - 2.00Ghz
    Bellek: 2GB DDR2
    İşletim Sistemi: Windows 7 - 32Bit
    Ekran Kartı: ATI Radeon x1650 Series (Yanan kart, veya yandığını sandığım kart.)
    Anakart: Esonic LGA775 - DDR2/DDR3 Dual Channel

Yeni ekran kartı alabilme durumunda ise bu kartı düşünüyorum; TIKLAYINIZ.
    Ekran kartının yanında almayı düşündüğüm bellek; TIKLAYINIZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renown. -- 28 Ekim 2014; 20:57:17 >

• hiçbir sıkıntı olmaz kardeşim sadece ramdan yiyor tek sıkıntı o birde eski ekran kartını fırınlamayı deneye bilirsin
  • Fırınlamak derken?
  • ekran kartını gözden çıkardıysan bikaç şey yapıp ekran kartını 200 derecede 5 dk falan ısıtıyosun ve sorunsuz çalışma ihtimali yüksek yanlız riskleri göze alman lazım internette videoları mevcut bakabilirsin
  • Evet videoları gördüm kardeşimde ben yapabileceğimden emin değilim o sökme işlerini falan. O yüzden konuyu güncelledim yeni alacağım kart iyi midir önerirmisiniz? Ve güncel hangi oyunları açar?
  • Beyler UP!
  • malzemeler güzel güncel oyunları çalıştırım ama fazla durumunuz yok ise fırınlamayı deneyin sökülecek birşey yok sadece fanı söküyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartım mı yandı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlız işlemci pek iyi değil
  • Yakın zamanda işlemcide alacağım pentium düşünüyorum.
  • Ekran karti gitmiş olabilir (ki %90 gitmiştir.)
    Onboard ile cok fazla cozunurlukte oyun oynamani tavsiye etmem sonucta anakartin ne bir asus ne bir gigabyte nede bir msi.. esonic diye bir marka yeni yeni gorulen bir anakart... Mantıklısı ekran kartini ddr3 degilde ddr5 almak... Ram arttirmak tabi ki iyidir fakat core 2 duo 4300 gibi bir islemcin varsa onuda degistirmek iyi olabilir...
  • Ne yapmamı önerirsiniz sadece League Of Legends oynuyorum oda en düşük ayarlarda 1440x900 kendi çönüzürlüğümde.
  • PC yi yine harici ekran kartına bağlayın bi açın eğer ekranda karıncalanma acayip renkler cıkıyorsa oda olmadı kasayı sokun bi ekran kartını koklayın yanık kokusu varsa yanmıstır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan VGA kullanıyorum takıp denemedim sorunumu zaten konuda belirttim ve koku yoktu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.