Şimdi Ara

Ekran kartı çentiğini kırdım ekran kartım çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hd 7870 ekran kartım var fakat çentik kırıldı ekran kartı tam oturmuyorhttp://1.bp.blogspot.com/-yP8DVrxHe4I/U4YUsUxQ7yI/AAAAAAAAAWo/TdKrNo7-x4M/s1600/1.png
    gösterdiği yerdeki gibi fakat ekran kartı yerinde oldu. Nasıl düzeltirim arkadaşlar bilgisayarcı yapabilir mi ?

• ekran kartımda vga led yeri kırmızı yanıyor yani
  • Sanırım ekran kartını anakarta sabitleyen kilit mekanizması kırıldı diyorsun, onun büyük bir önemi normalde yok, o kırılınca yerinden oynamıştır ekran kartın üzerine hafiften bastırıp yerine tam oturduğundan emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: experienced

Sanırım ekran kartını anakarta sabitleyen kilit mekanizması kırıldı diyorsun, onun büyük bir önemi normalde yok, o kırılınca yerinden oynamıştır ekran kartın üzerine hafiften bastırıp yerine tam oturduğundan emin ol

Ne kadar bastırsamda yine de olmadı hocam
    acaba neyden kaynaklıdır sorun
    garantiye göndersem değiştirirler mi ?
  • Ayrıca attığın resim ram yuvası
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Ayrıca attığın resim ram yuvası

biliyorum hocam yazdım illk mesajda zaten
  • Pro Gamer55 P kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını anakarttan çıkarmaya yarayan minik mandal çentik tarzı şeyden bahsediyorsanız ben o küçük parça kırık şekilde 2 yıl kullandım, Onun kullanımla yada elektronik kısımla bir alakası yok kart yuvaya tam oturuyorsa tamamdır. Bence siz kendi kasanızda kırık olan yerin resmini ekleyin buraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nvidia ekran kartını görmüyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Ekran kartını anakarttan çıkarmaya yarayan minik mandal çentik tarzı şeyden bahsediyorsanız ben o küçük parça kırık şekilde 2 yıl kullandım, Onun kullanımla yada elektronik kısımla bir alakası yok kart yuvaya tam oturuyorsa tamamdır. Bence siz kendi kasanızda kırık olan yerin resmini ekleyin buraya

hocam malesef telefon yok şuan elimde yarın bilgisayarcıya götürücem bakıcaz bide vidalamadım ekran kartını ondan mı acaba hani girişlerin olduğu yerde vidalıyosunya bende vida yoktu vidalayamadım
  • arkadaşlar bende ekran kartı taktırcam daha önce hiç ekran kartı takdırmadım bende çentik yok ekran kartı takabilirmiyim please yardım helpp miii :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.