Sanırım ekran kartını anakarta sabitleyen kilit mekanizması kırıldı diyorsun, onun büyük bir önemi normalde yok, o kırılınca yerinden oynamıştır ekran kartın üzerine hafiften bastırıp yerine tam oturduğundan emin ol
quote:
Orijinalden alıntı: experienced
Sanırım ekran kartını anakarta sabitleyen kilit mekanizması kırıldı diyorsun, onun büyük bir önemi normalde yok, o kırılınca yerinden oynamıştır ekran kartın üzerine hafiften bastırıp yerine tam oturduğundan emin ol
Ne kadar bastırsamda yine de olmadı hocam acaba neyden kaynaklıdır sorun garantiye göndersem değiştirirler mi ?
Ayrıca attığın resim ram yuvası
quote:
Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle
Ayrıca attığın resim ram yuvası
biliyorum hocam yazdım illk mesajda zaten
Pro Gamer55P
kullanıcısına yanıt
Ekran kartını anakarttan çıkarmaya yarayan minik mandal çentik tarzı şeyden bahsediyorsanız ben o küçük parça kırık şekilde 2 yıl kullandım, Onun kullanımla yada elektronik kısımla bir alakası yok kart yuvaya tam oturuyorsa tamamdır. Bence siz kendi kasanızda kırık olan yerin resmini ekleyin buraya
Ekran kartını anakarttan çıkarmaya yarayan minik mandal çentik tarzı şeyden bahsediyorsanız ben o küçük parça kırık şekilde 2 yıl kullandım, Onun kullanımla yada elektronik kısımla bir alakası yok kart yuvaya tam oturuyorsa tamamdır. Bence siz kendi kasanızda kırık olan yerin resmini ekleyin buraya
hocam malesef telefon yok şuan elimde yarın bilgisayarcıya götürücem bakıcaz bide vidalamadım ekran kartını ondan mı acaba hani girişlerin olduğu yerde vidalıyosunya bende vida yoktu vidalayamadım
arkadaşlar bende ekran kartı taktırcam daha önce hiç ekran kartı takdırmadım bende çentik yok ekran kartı takabilirmiyim please yardım helpp miii :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme