tekrardan kusura bakmayın emin olamadım baktım 336w çıktı şimdi ne yapmam lazım yine de olur mu
benim önerdiğim 2 kart içinde önerilen psu 400w olmakla birlikte , çalışabilir gibi geliyor.
Anladım. Eğer PSU değiştirmek istesem, diğer donanımlarla psu uyumu diye bir olay var mı yoksa direk istediğim psuyu değiştirebilir miyim?
Hiç psu işine gitme gtx 650 al, 7770'den birazcık geridir ama, az watt tüketir ayrıca phsyxin olur en azından 3-5 oyunda görsel katkısı olur, açığı kapatırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Harpooner
Hiç psu işine gitme gtx 650 al, 7770'den birazcık geridir ama, az watt tüketir ayrıca phsyxin olur en azından 3-5 oyunda görsel katkısı olur, açığı kapatırsın
336w yeter yani? zaten en yüksek grafikle işim olmaz sadece oyun kasmasın yeter oyun grafikleri orta olsun o da yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: selwyn
quote:
336w yeter yani? zaten en yüksek grafikle işim olmaz sadece oyun kasmasın yeter oyun grafikleri orta olsun o da yeter.
yeter
quote:
Orijinalden alıntı: selwyn
quote: