Şimdi Ara

Ekran Kartımı değiştircem fakat hiçbir şey bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi günler uzatmayacağım sadece bir soru sorup kapatacam

buna uygun oyunları normal acacak bir ekran kartı arıyorum grafikleri zorlamam şimdilik idareten kasmasın yeter

Ekran Kartımı değiştircem fakat hiçbir şey bilmiyorum

• Bütçe belirtmeden size bir şey söyleyemem . 7850 de olur 4850 de . O yüzden bütçeyi belirtin.
  • bütçe ne kadar?
    psu kaç w?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strider_venom

bütçe ne kadar?
    psu kaç w?

bütçe 200-250 arası psu tam bilmiyorum ama 500w olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: selwyn

quote:

Orijinalden alıntı: strider_venom

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-hd7750-1gd5-v2-hd7750-gdrr5-1gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61112
    veya
    http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-zt-61001-10m-gtx650-gddr5-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62690

ikisinden birini alırsam sorun olmaz herhalde 7750 mesela

psu 500w ise
    hiç sorun olmaz güzel karttır 7750

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2side aynı sınıf, ben gtx650 yi tercih ederdim.
  • tekrardan kusura bakmayın emin olamadım baktım 336w çıktı şimdi ne yapmam lazım yine de olur mu
  • benim önerdiğim 2 kart içinde önerilen psu 400w olmakla birlikte , çalışabilir gibi geliyor.
  • Anladım. Eğer PSU değiştirmek istesem, diğer donanımlarla psu uyumu diye bir olay var mı yoksa direk istediğim psuyu değiştirebilir miyim?
  • Hiç psu işine gitme gtx 650 al, 7770'den birazcık geridir ama, az watt tüketir ayrıca phsyxin olur en azından 3-5 oyunda görsel katkısı olur, açığı kapatırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Hiç psu işine gitme gtx 650 al, 7770'den birazcık geridir ama, az watt tüketir ayrıca phsyxin olur en azından 3-5 oyunda görsel katkısı olur, açığı kapatırsın

336w yeter yani? zaten en yüksek grafikle işim olmaz sadece oyun kasmasın yeter oyun grafikleri orta olsun o da yeter.
  • quote:

quote:

Hiç psu işine gitme gtx 650 al, 7770'den birazcık geridir ama, az watt tüketir ayrıca phsyxin olur en azından 3-5 oyunda görsel katkısı olur, açığı kapatırsın

336w yeter yani? zaten en yüksek grafikle işim olmaz sadece oyun kasmasın yeter oyun grafikleri orta olsun o da yeter.

yeter
  • quote:

quote:

Eski kartından 6w fazla tüketiyo fark yok yani.

http://www.hwcompare.com/13534/geforce-gt-220-gddr3-vs-geforce-gtx-650/

kendinde bakabilirsin,

• Her birinize çok teşekkür ediyorum. Bu ekran kartı ideal gibi, psu işine hiç girmeyeyim bari
  • amd rdeon hd 7750 mi daha iyidir yoksa nvidia gtx 650 mi hangsi daha iyidir
  • cevap yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12oguzhan

amd rdeon hd 7750 mi daha iyidir yoksa nvidia gtx 650 mi hangsi daha iyidir

7750
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.