Şimdi Ara

Ekran Kartımı çözemedim yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam çözemedim Dell laptobumda AMD ekran kartı var ayarlarını düşürünce oyunlar kötü gözüküyor fazla kasma olmuyor ama yükseltince ekran kartını denge yada kalite yapınca oyunun görüntü biraz iyi oluyo ama az kasıyor ekran kartı modelimi falan bilmiyorum özelden facebook adresinizi atın ekleyim teamwiemerden gelip ayarları yapıp ekran kartı modelime bakarmısınız? oyunlarda kasma yaşıyorum ?

• Sen laptop marka model yaz yeter ama ekran kartin zayif o yuzden kasiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Sen laptop marka model yaz yeter ama ekran kartin zayif o yuzden kasiyor.

DELL İnspiron 3521 modeli 8 gb ram var , i5 3.nesil .
  • Ekran kartin giris seviye mobil ekran karti low-medium oynarsin butun oyunlari ancak umutma her zaman en guncel driverlari amd nin sitesinden indir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video Kartı

Intel® HD Grafik Kartı (Intel Celeron® ve Pentium® işlemciler için)
    Intel® HD Grafik Kartı 4000 (3. Nesil Intel® CoreTM i3, i5, i7 işlemciler için)
    AMD Radeon™ HD7670M 1 GB DDR3 VRAM (isteğe bağlı)
    AMD Radeon™ HD8730M 2 GB DDR3 VRAM (isteğe bağlı)

http://www.dell.com/tr/p/inspiron-15-3521/pd

isteğe bağlı demiş seçenekler var demek ki.bu programı indirip hangisiymiş diye bakabilirsin.

http://www.techpowerup.com/downloads/2398/techpowerup-gpu-z-v0-7-9/

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

Video Kartı

Intel® HD Grafik Kartı (Intel Celeron® ve Pentium® işlemciler için)
    Intel® HD Grafik Kartı 4000 (3. Nesil Intel® CoreTM i3, i5, i7 işlemciler için)
    AMD Radeon™ HD7670M 1 GB DDR3 VRAM (isteğe bağlı)
    AMD Radeon™ HD8730M 2 GB DDR3 VRAM (isteğe bağlı)

http://www.dell.com/tr/p/inspiron-15-3521/pd

isteğe bağlı demiş seçenekler var demek ki.bu programı indirip hangisiymiş diye bakabilirsin.

http://www.techpowerup.com/downloads/2398/techpowerup-gpu-z-v0-7-9/

mediumda oynasam bile arada kasma oluyor

bu arada hocam gpuz ile bakınca aşağıdaki resimdeki çıkıyor :

Ekran Kartımı çözemedim yardım !

• Oyunlarda intel hd graphics kullanilmaz guc tasarruflu gpu dur cunku oyunlarin simgesine sag tiklayip yuksek performansli gpu ile calistir dersen daha iyi perf alirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DouChpX

Oyunlarda intel hd graphics kullanilmaz guc tasarruflu gpu dur cunku oyunlarin simgesine sag tiklayip yuksek performansli gpu ile calistir dersen daha iyi perf alirsin.

sağ tıklayınca yüksek performanslı gpu ile çalıştır seçeneği yok kardeşim özele face atarmısın ekleyeyim , teamdan bi bakıver gözünü sevem
  • harici ekran kartı seçenekli denmiş belki de senin aldığında harici yok sadece resimdeki hd 400 var bu durumda gpu değiştir gibi bir seçenek olmaz ve oyunlarda kasması normaldir görüntü almak için hd 4000 oyun oynatmak için değil.
  • quote:

harici ekran kartı seçenekli denmiş belki de senin aldığında harici yok sadece resimdeki hd 400 var bu durumda gpu değiştir gibi bir seçenek olmaz ve oyunlarda kasması normaldir görüntü almak için hd 4000 oyun oynatmak için değil.

peki nasıl yapıcaz bunu ? düzeltme falan yokmu pek yazdığından bişe anlamadım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zombi-

quote:

harici ekran kartı seçenekli denmiş belki de senin aldığında harici yok sadece resimdeki hd 400 var bu durumda gpu değiştir gibi bir seçenek olmaz ve oyunlarda kasması normaldir görüntü almak için hd 4000 oyun oynatmak için değil.

peki nasıl yapıcaz bunu ? düzeltme falan yokmu pek yazdığından bişe anlamadım hocam

yapacağın bir şey yok alette ekran kartı yok diyorum satıp iyi ekran kartlı bir notebook alacaksın ya da o alette oyun oynamayacaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.