Şimdi Ara

Ekran Kartımda Sorunmu Var?[Çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce bi oyundan çıkdıktan sonra pc yi kapamaya çalıstım.Pc kastı ve kapanmadı bende sinirlenip fişi çektim.Sonra pc tam açılma ekranına gelince mavi bi ekran gelip açılmıyordu ama mouse2u hareket ettirebiliyordum..Her neyse format attım,açıldı fakat şimdide pencereleri hareket ettirince donuyor ekran kartıylamı alakalıdır yksa başka bişeylemi..Eğer öyleyse çözümü varmıdır..saygılar

Ayrıca bağdaştırıcıdan ekran kartı gözükmüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRR0W -- 21 Ekim 2009; 22:41:34 >

• Ekran kartı sürücülerini doğru yüklediğinizden eminseniz ekran kartında bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Mavi ekran hataları genelde RAM'den kaynaklanır. Siz ram'lerinizi kontrol edin slotlarını filan değiştirin öyle deneyin. Sorununuz galiba RAM'lerden. HD'nizede dikkat edin örneğin kopyalama yazma yaparken kasılmalar oluyormu ses geliyor mu yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRR0W

Arkadaşlar 2 gün önce bi oyundan çıkdıktan sonra pc yi kapamaya çalıstım.Pc kastı ve kapanmadı bende sinirlenip fişi çektim.Sonra pc tam açılma ekranına gelince mavi bi ekran gelip açılmıyordu ama mouse2u hareket ettirebiliyordum..Her neyse format attım,açıldı fakat şimdide pencereleri hareket ettirince donuyor ekran kartıylamı alakalıdır yksa başka bişeylemi..Eğer öyleyse çözümü varmıdır..saygılar

Okurken tahmin ettim... bu cümleden sonra anladım ki ekran kartı sürücüsü kurulmamış.
    Ekran kartının marka modelini öğren ve netten son sürüm sürücüsünü indir. Bilgisayarına kurduktan sonra o bahsettiğin donma olayı olmayacak, bağdaştırıcı kısmında da ekran kartın yazacak.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

quote:

Orijinalden alıntı: MaRR0W

Arkadaşlar 2 gün önce bi oyundan çıkdıktan sonra pc yi kapamaya çalıstım.Pc kastı ve kapanmadı bende sinirlenip fişi çektim.Sonra pc tam açılma ekranına gelince mavi bi ekran gelip açılmıyordu ama mouse2u hareket ettirebiliyordum..Her neyse format attım,açıldı fakat şimdide pencereleri hareket ettirince donuyor ekran kartıylamı alakalıdır yksa başka bişeylemi..Eğer öyleyse çözümü varmıdır..saygılar

Okurken tahmin ettim... bu cümleden sonra anladım ki ekran kartı sürücüsü kurulmamış.
    Ekran kartının marka modelini öğren ve netten son sürüm sürücüsünü indir. Bilgisayarına kurduktan sonra o bahsettiğin donma olayı olmayacak, bağdaştırıcı kısmında da ekran kartın yazacak.

Kolay gelsin.

Yazdkdan sonra benimde aklıma o ihtimal geldi suan kurdum bilgisayarı basdan baslatıcam bakim düzelcekmi

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim..

• Rica ederim.

Son durumu yazarsınız. Eğer düzelirse başlığa [Çözüldü] yazmayı ihmal etmeyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun psu mu ekran kartı mı
    5 yıl önce açıldı
    ANA EKRAN KARTI ÇALIŞMIYOR
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.